Σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στην Αθήνα, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (25/10), με θέμα: «Οι προοπτικές συνεργασίας του Ιονίου Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων».

Στην εν λόγω σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα υπό τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, θα συμμετάσχουν η Πρυτανική Αρχή του Ιονίου Πανεπιστημίου, η Διοίκηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και οι Δήμαρχοι Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας.

«Ο πρώτος λόγος ανήκει στην εκπαιδευτική κοινότητα, σε μια πρώτη προσέγγιση, όμως, μπορούμε να πούμε ότι η συνεννόηση μεταξύ των δύο Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων των Ιονίων Νήσων μπορεί να οδηγήσει σε πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα, το όφελος των οποίων θα διαχυθεί σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αναμένουμε την σύσκεψη, όπου θα ακούσουμε προσεκτικά την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας και τις θέσεις της Πρυτανικής Αρχής του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Διοικούσας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και στη συνέχεια θα διαμορφώσουμε και την τελική μας θέση και άποψη», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος.