ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

<Και πιότερο- πικρό είναι αυτό- στο δόλιο του τον εαυτό.>

Υποκρίνεται ο Φιλόθεος Στέλλας ότι πιστεύει και επιθυμεί τον δημόσιο διάλογο, όταν , <μπουκάρει> σε τηλεοπτικό σταθμό συνοδευόμενος από <τάγματα ασφαλείας> και επιτίθεται σε υποψηφίους του άλλου συνδυασμού και ο ιδιος δεν βγαίνει να καταδικάσει τις επιθέσεις ή δεν αποκλείει και απομακρύνει από τον συνδυασμό του και τον περίγυρό του τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών.
Ολο αυτό το διάστημα που διήρκεσε ο προεκλογικός αγώνας ο επικεφαλής μας αλλά και μέλη του συνδυασμού μας δέχτηκαν σωρεία επιθέσεων που στηρίζονται στα ασύστολα ψεύδη, στην παραπληροφόρηση , στην διαστρέβλωση της αλήθειας , στην κατασυκοφάντηση, αλλά δεν απαντήσαμε γιατί βαθειά μας πεποίθηση είναι η προστασία της συνοχής και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των συναδέλφων μας, ανεξαιρέτως του τι πιστεύουν και τι θα ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές.
Οσο δεν καταδικάζει τις επαίσχυντες χθεσινές πράξεις μελών και υποστηρικτών του συνδυασμού του αποκλείεται οποιαδήποτε συζήτηση.
Και επειδή φαίνεται ότι του αρέσει η ποίηση του αφιερώνουμε τους στίχους του ποιητή.
<Ναι, που να πει τον πόνο του δεν έχει, κι υποκρίνεται πως ζει ευτυχισμένα. Μα, τον κρυμμένο φθόνο του, σαν ευκαιρία του δίνεται τον δείχνει στον καθένα>.