Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

19 Απριλίου 2024
11.9 C
Corfu

Ένταση στην παρουσίαση της υδρογεωλογικής μελέτης για τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης | Έντονη διαμαρτυρία από τους κατοίκους του Νότου στην έδρα της Π.Ι.Ν. (videos)

Διαβάστε ακόμα

Σε κλίμα έντασης και κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας, που συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/10) η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της υδρογεωλογικής μελέτης της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Π.Ι.Ν. για τον ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Οι κάτοικοι της περιοχής και τα μέλη του Συλλόγου «Αλεύχιμον» συνοδευόμενοι από τον περιφερειακό σύμβουλο, Θόδωρο Γουλή και τους δημοτικούς σύμβουλους, Σταμάτη Πελάη και Βασίλη Αρμενιάκο, εξέφρασαν έντονα την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο λειτουργίας του ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης.

Σημειώνεται ότι οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έφτασαν με αυτοκινητοπομπή στις Αλυκές Ποταμού, στην έδρα της Π.Ι.Ν. αφού πρώτα πέρασαν από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Στην έδρα της Π.Ι.Ν. υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαγόρευσαν την είσοδο στους κατοίκους μέχρι να επιτρέψουν τελικά την είσοδο στους κυρίους Γουλή, Πελάη και Αρμενιάκο.

Σημειώνεται ότι οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι της Λευκίμμης και τα μέλη του «Αλεύχιμον» θα δώσουν το «παρών» και στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Διαζύγιο «βόμβα» για Νικόλαο και Τατιάνα Μπλάτνικ – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου χώρισε με την Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά από 14...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img