Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

29 Μαρτίου 2024
11.9 C
Corfu

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα | Βαριά ήττα (4-0) στην Τρίπολη από τον Αστέρα

Διαβάστε ακόμα

Κατώτερη των περιστάσεων και των απαιτήσεων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της εμφάνιση γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-0 στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Οι «Φαίακες» είδαν τον Μιχάλη Μανιά να σκοράρει δις (20’ & 55’) -έγινε έτσι ο πρώτος Έλληνας σκόρερ όλων των εποχών για τον Αστέρα Τρίπολης στη Super League- και τους Τόνσο (29’), Κάλτσα (45’) να προσθέτουν από ένα γκολ για τους… αφιονισμένους Αρκάδες, οι οποίοι πανηγύρισαν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι ενδεχομένως περίμεναν την 4η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη απέδειξε ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ενώ στον αντίποδα αυτή του Αλέκου Βοσνιάδη παρέμεινε καθηλωμένη στην προτελευταία θέση.

Επί της ουσίας η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα δεν απείλησε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ενώ από την αρχή η θεώρηση του ματς από τον Αλέκο Βοσνιάδη παρέπεμπε σε παθητικό ρόλο, με τον Μακεδόνα προπονητή να παρατάσσει τους «Φαίακες» με σύστημα 4-5-1 και τρεις ανασταλτικούς χαφ (σ.σ. Σιόντης, Μπαλάφας, Κρητικός), όπως είχε γίνει και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στο τέλος της αναμέτρησης ο ΑΟΚΚ είχε μόλις τρεις τελικές, οι οποίες μάλιστα, ήταν μακρινά σουτ, απόδειξη ότι ο keeper του Αστέρα, Αθανασιάδης, δεν αισθάνθηκε καμία απειλή στο σημερινό παιχνίδι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (78′ Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56′ Ισνάλντο), Μανιάς (65′ Δουβίκας)

ΑΟΚΚ (Αλ. Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46′ Ζορμπάς), Γεωργίου (46’Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69′ Ντιόγκο)

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ψάρεψαν τόνο 485 κιλών από το Ιόνιο Πέλαγος (φώτο,βίντεο)

Μία απίστευτη ψαριά πέτυχαν ψαράδες στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας καθώς έπιασαν στα δίχτυα τους έναν τόνο βάρους σχεδόν μισού τόνου και μάλιστα χρειάστηκε...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img