Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

20 Απριλίου 2024
18.9 C
Corfu

Δήμος Κέρκυρας:Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών- Όταν ολοκληρωθεί θα ανακοινωθεί το ύψος των αποζημιώσεων

Διαβάστε ακόμα

H ανακοίνωση του Δήμου:

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα ότι η Κέρκυρα  εξαιρείται από τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα,  για την αποκατάσταση της αλήθειας, θέλουμε  να ενημερώσουμε ότι συνεχίζεται η καταγραφή  στις πληγείσες περιοχές, κυρίως στη Νότια Κέρκυρα. Μετά την ολοκλήρωση των στοιχείων που συλλέγονται  από τις αρμόδιες επιτροπές  θα ανακοινωθεί και το ύψος των αποζημιώσεων  για την Κέρκυρα από τα συναρμόδια Υπουργεία.

Όπως έχουμε ενημερώσει  με πρόσφατη ανακοίνωση  (16/11/2014)

“Για τις πληγείσες  περιοχές, από τα ακραία  καιρικά φαινόμενα  έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να κηρυχτούν πλημμυροπαθείς, οι δημοτικές ενότητες Κορισσίων και Λευκιμμαίων.

Για την καταγραφή των  υλικών ζημιών  σε οικίες της Νότιας Κέρκυρας  έχουν συσταθεί επιτροπές. Οι πληγέντες να απευθύνονται στους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων.

Όσοι κάτοικοι έχουν υποστεί ζημιές στον πρωτογενή τομέα  να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του Ο.Γ.Α, προκειμένου να αποζημιωθούν”

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Πληρότητες που άγγιζαν το 100% στις πτήσεις από και προς Αθήνα Μάρτιο και Απρίλιο – Γεμάτα τα αεροσκάφη για το Πάσχα

Αλματώδεις αύξηση στις πληρότητες των αεροσκαφών έχουν παρατηρηθεί στις πτήσεις εσωτερικού από και προς την Αθήνα για τους μήνες...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img