Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

29 Μαρτίου 2024
19.9 C
Corfu

Δ.Στανίτσας : “Το νέο τουριστικό έντυπο του Δήμου Ιθάκης είναι γεγονός”

Διαβάστε ακόμα

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook , ο Δήμαρχος Ιθάκης , Διονύσης Στανίτσας , έκανε γνωστό ότι ,η Ιθάκη απέκτησε εξειδικευμένη ιστοσελίδα που αφορά στο τουριστικό προϊόν του νησιού. Την ανακοίνωση υπογράφει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού , Λουκάς Αναγνωστάκος !

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Η ανάρτηση του Δημάρχου Ιθάκης :

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Πιστοί στις προγραμματικές μας δηλώσεις εισηγηθήκαμε και υλοποιήσαμε σε συνεργασία με τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού το καινούργιο brand του τουριστικού μας προϊόντος, με τρόπο σύγχρονο και καινοτομικό.
Η Ιθάκη είναι το πρώτο νησί του Ιονίου με εξειδικευμένη ιστοσελίδα ειδικά για τον τουρισμό, αλλά και πολλές ακόμα καινοτόμες δράσεις.
Το πρώτο έντυπο του τουριστικού συμβουλίου Ιθάκης πήρε την έγκριση του ΕΟΤ και εκτυπώνεται στα Ελληνικά. Θα ακολουθήσει η αγγλική έκδοση και ένας νέος, θεματικός χάρτης του νησιού.
ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΣ
Αντιδήμαρχος Τουρισμού

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Καραμανλής για Τέμπη: «Έχω πολιτική ευθύνη και γι’ αυτό και παραιτήθηκα αμέσως – Είμαι στη διάθεση των Αρχών για εξηγήσεις»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ μία μέρα μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο Κώστας Καραμανλής ερωτηθείς για...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img