Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

24 Απριλίου 2024
14.9 C
Corfu

Ζάκυνθος | Σοκ στην τοπική κοινωνία – Σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της καταγγέλει ανήλικη

Διαβάστε ακόμα

Την διερεύνηση μιας ακόμα σοβαρής και πρωτόγνωρης για τα τοπικά δεδομένα υπόθεσης κλήθηκε να διαλευκάνει πριν από μερικές ημέρες η Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου. Πρόκειται για καταγγελία που έγινε από ανήλικο κοριτσάκι στο νησί μας ότι είχε καταστεί θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του και συγκεκριμένα ότι ο φερόμενος ως δράστης προέβαινε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η πληροφόρηση για το γεγονός έγινε στις αστυνομικές αρχές μέσω άγνωστου προσώπου στο οποίο προσέφυγε το ανήλικο κορίτσι. Ακολούθως εξετάστηκε από ιατρό και παιδοψυχολόγο όπου και διαπιστώθηκε η αλήθεια των όσων είχε αναφέρει. Αμέσως ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου ανέθεσε την υπόθεση στο Τμήμα Ασφαλείας το οποίο την χειρίστηκε με μεγάλη διακριτικότητα και κυρίως ως προς το να μη στιγματιστεί το παιδί.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Προφυλακίστηκε…
Στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στα χέρια του Εισαγγελέα ο οποίος έκδωσε ένταλμα για τη σύλληψη του. Ο φερόμενος ως δράστης, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ζακύνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ωστόσο, ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, αίτημα που έγινε δεκτό οπότε παρέμεινε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου. Χθες λίγο πριν το μεσημέρι ανέβηκε ξανά τα σκαλοπάτια του δικαστικού μεγάρου προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή στο τέλος της οποίας με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκιση του. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι αιμομιξία και βιασμός.

Το προφίλ…
Όπως και να έχει σοκαριστικές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών βλέπουν κατά καιρούς, το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο το πρόβλημα έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς τα περισσότερα περιστατικά μένουν θαμμένα στη…σιωπή, κάπου κοντά μας, δίπλα μας, πίσω από μια κλειστή πόρτα γειτονικού σπιτιού.. Όπως αυτή η οδυνηρή ιστορία που αφήνει εμβρόντητο τον καθένα, αφού όπως όλα δείχνουν φαίνεται να είχε κρατηθεί καλά κρυμμένη πίσω από τους τοίχους ενός σπιτιού. Οι εκτιμήσεις των ειδικών αλλά κυρίως η απόλυτη αλήθεια των στατιστικών δεδομένων καταδεικνύουν ότι και στη χώρα μας τα παιδιά «δεινοπαθούν» στα χέρια των μεγάλων. Μπορεί βεβαίως να μην είμαστε Ταϊλάνδη ή Βέλγιο, αλλά οι σεξουαλικές κακοποιήσεις και οι παρενοχλήσεις δεν είναι ούτε λίγες ούτε αποκυήματα φαντασίας. Η αθωότητα των παιδιών δοκιμάζεται σκληρά από τις προβληματικές προσωπικότητες των ενηλίκων και εκείνο που ίσως εντυπωσιάζει αλλά είναι έτσι αποτελεί μια πραγματικότητα.

Πηγή:imerazante.gr

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Βορειοδυτικοί κατά τόπους ισχυροί ριπαίοι άνεμοι θα επηρεάσουν το νησί τις επόμενες ώρες

Βορειοδυτικοί άνεμοι πνέουν αυτή την ώρα στην Κέρκυρα και με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία οι ριπές των ανέμων...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img