Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

24 Απριλίου 2024
18.9 C
Corfu

Κέρκυρα | Εκδήλωση από το ΚΚΕ με ομιλητή τον βουλευτή Νίκο Καραθανασόπουλο

Διαβάστε ακόμα

Με κεντρικό σύνθημα ότι “Δεν μπορεί να υπάρχει “δίκαιη ανάπτυξη” σε ένα άδικο σύστημα” η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 29 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Ομιλητής ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Μπροστά στο επικείμενο “Αναπτυξιακό Συνέδριο” στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την παρουσία του Πρωθυπουργού, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να φτιάχνει προπαγανδιστικά spot για να πείσει ότι το να μοιράζει ψίχουλα στους εξαθλιωμένους ενώ έχει πάρει τα πάντα από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι “δίκαιη ανάπτυξη”, το ΚΚΕ παρουσιάζει τη δική του πρόταση. Για μία  ανάπτυξη που να εξασφαλίζει ταυτόχρονα εργασία σε όλους, ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες και όρους δουλειάς, προστασίας της δημόσιας περιουσίας, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, εξοικονόμηση πόρων αλλά και φθηνές και ασφαλείς υπηρεσίες και προϊόντα, διασφάλιση των συνόρων και απεμπλοκή από τους πολέμους.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Τώρα: Η Ολυμπιακή Φλόγα στην Κέρκυρα!

Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στην Κέρκυρα σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024. Στις παρακάτω εικόνες μπορούμε στιγμιότυπα από σήμερα το μεσημέρι: ...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img