Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

24 Απριλίου 2024
12.9 C
Corfu

Καυστική ανακοίνωση της “Αγωνιστικής παρέμβασης ξενοδοχοϋπαλλήλων” -Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές

Διαβάστε ακόμα

Η ανακοίνωση της “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ”

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

έχει ως εξής:

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τον Δεκέμβρη επειδή οι “μεγάλοι αγωνιστές” και “δημοκράτες” της πλειοψηφίας αρνήθηκαν να μας δώσουν για ακόμη μία φορά το Μητρώο Μελών του Σωματείου, το οποίο έχουμε ζητήσει επανειλημμένα (1-12-2016, 27-2-2017, 8-7-2017, 24-10-2017), θεωρώντας προφανώς ότι το Σωματείο είναι τσιφλίκι τους όπου μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να φέρνουν να ψηφίσουν όλους όσοι δεν έχουν (όπως και ο “Πρόεδρος”) καμία σχέση με το επάγγελμα.

Αρνούμαστε να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τους δήθεν προστάτες της εργατικής τάξης, οι οποίοι με τη γνωστή σε εμάς υποκρισία τους γαβγίζουν μπροστά στους συναδέλφους κατά της εργοδοσίας αλλά στην πράξη αναπτύσσουν σχέση στοργής και αλληλοκατανόησης με αυτούς που δυναστεύουν τον κλάδο μας.

Αρνούμαστε να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με αυτούς που σε κάθε εκλογική διαδικασία του Σωματείου μας (ή ακόμα και άλλων σωματείων που δε μπορούν να ελέγξουν), τραμπουκίζουν ασύστολα, βρίζουν, απειλούν, κοροϊδεύουν χυδαία και προπηλακίζουν συναδέλφους μας που δε στηρίζουν το κομματικό τους ψηφοδέλτιο. Γνωστό εξάλλου το περιστατικό όπου ο “Πρόεδρος” του Σωματείου έφτασε στο σημείο να φτύσει εργαζόμενες στο δρόμο που του είπαν ότι δεν τις στήριξε όταν τις απέλυσε ο εργοδότης…

Απαλάσσουμε και προστατεύουμε τους συναδέλφους μας από την απαράδεκτη αυτή κατάσταση την οποία υπόκεινται σε κάθε εκλογές και αφήνουμε τους κομματικούς σημαιοφόρους να κάνουν μόνοι τους τις εκλογικές διαδικασίες.

Δε θέλουμε λοιπόν να έχουμε καμία σχέση με αυτούς που έχουν μετατρέψει το κάποτε δυνατό Σωματείο μας σε κομματικό γραφείο του Κ.Κ.Ε., όπου η μόνη τους ασχολία είναι μια απαράδεκτη προπαγάνδα υπέρ του Κομμουνιστικού Κόμματος, το πλάνο δράσης του οποίου ακολουθούν πιστά και χρηματοδοτούν με τις εισφορές των  συναδέλφων μας, εν αγνοία τους.

Λέμε όχι σε αυτές τις πρακτικές και μένουμε προσηλωμένοι στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων μακριά από κομματικές επιρροές από όπου κι αν προέρχονται και διαβεβαιώνουμε τους συναδέφλους μας ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, τίμια, ειλικρινά, χωρίς φανφάρες και θεατρινισμούς.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Βορειοδυτικοί κατά τόπους ισχυροί ριπαίοι άνεμοι θα επηρεάσουν το νησί τις επόμενες ώρες

Βορειοδυτικοί άνεμοι πνέουν αυτή την ώρα στην Κέρκυρα και με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία οι ριπές των ανέμων...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img