Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

18 Απριλίου 2024
13.9 C
Corfu

Μαθητές από Πολωνία,Πορτογαλία,Κροατία και Γερμανία στην Κέρκυρα

Διαβάστε ακόμα

Μαθητές και καθηγητές από σχολεία  της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Κροατίας της Γερμανίας,  και του   1ου Γυμνασίου  Κέρκυρας, που   συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό  πρόγραμμα Erasmus+, με τίτλο: “Open your mind, change your life”, δέχτηκε χθες, το μεσημέρι στο Παλαιό Δημαρχείο, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας  Βασίλης Καββαδίας.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Ο κ. Καββαδίας, ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους μαθητές   για την επίσκεψη τους   και  αναφέρθηκε στα οφέλη που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus,  πέρα από τη δυνατότητα απόκτησης εμπειρίας σπουδών και στη δυνατότητα γνωριμίας με διαφορετικούς πολιτισμούς.

Να σημειώσουμε  ότι το 1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, υποδέχεται τα σχολεία – εταίρους από 16 έως 20 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα σχολεία θα συνεργαστούν μεταξύ τους σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες εντός και εκτός του σχολείου. Θα επισκεφθούν τοπικές επιχειρήσεις αλλά και εκπαιδευτικούς φορείς, όπως το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το εργαστήριο Βιοπληροφορικής αυτού και το ΚΠΕ Λευκίμμης. Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία σε όλους τους  μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να εργαστούν πάνω στο κοινό θέμα του προγράμματος, που έχει να κάνει κυρίως με το ζήτημα του επαγγελματικού προσανατολισμού.

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Για υπονόμευση της απεργίας κατηγορεί την κεντρική ηγεσία της ΑΔΕΔΥ η ΔΑΣ-ΟΤΑ Κέρκυρας

Για προσπάθεια υπονόμευσης της χθεσινής απεργίας κατηγορεί την πλειοψηφία της ηγεσίας της ΑΔΕΔΥ η ΔΑΣ-ΟΤΑ Κέρκυρας. Σε σχετική ανακοίνωση...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img