Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

29 Μαρτίου 2024
16.9 C
Corfu

Μπάσκετ | Εντυπωσιακός ο Φαίακας B.C. κόντρα στην Πτολεμαΐδα (70-49)

Διαβάστε ακόμα

Την 5η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ ανδρών πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Φαίακας B.C. επικρατώντας με 70-49 του Αρίωνα Πτολεμαΐδας.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Η ομάδα του Παναγιώτη Κοντογιάννη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο κλειστό του ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου, φτάνοντας τελικά εύκολα και δίκαια στην τελική επικράτηση.

Σημειώνεται ότι ο Φαίακας B.C. παρατάχθηκε δίχως τον Ματενίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ και οι Βογιατζής, Χατζόπουλος και Στ. Περούλης δεν ήταν στο 100% λόγω γαστρεντερίτιδας (οι δύο πρώτοι) και προβλήματος στο πέλμα (ο τελευταίος).

Στάθης Περούλης με 14π., Σπιτιέρης με 12π. και Νεδέλκος με 11π. ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον Φαίακα B.C., ο οποίος απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα δεκάλεπτα: 17-8, 36-17, 58-30, 70-49.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Καραμανλής για Τέμπη: «Έχω πολιτική ευθύνη και γι’ αυτό και παραιτήθηκα αμέσως – Είμαι στη διάθεση των Αρχών για εξηγήσεις»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ μία μέρα μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο Κώστας Καραμανλής ερωτηθείς για...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img