Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

20 Απριλίου 2024
10.9 C
Corfu

Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισε η ΕΛΜΕ

Διαβάστε ακόμα

Την Πέμπτη 19/10/2017 έγινε σύσκεψη στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ με θέματα την επαναλειτουργία  όλων των ολιγομελών τμημάτων και την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού. Συμμετείχαν γονείς, εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και αναπληρωτές, η ΕΛΜΕ και η΄Ενωση Γονέων. Αποφασίστηκαν τα εξής:

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

  • Τη Δευτέρα 23/10 και ώρα 11.30 θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Ιονίων Νήσων.

Γι’αυτό το σωματείο προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 11π.μ – 2μ.μ και καλεί όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τους συναδέλφους των θιγόμενων σχολείων να παρευρεθούν στη συγκέντρωση, μαζί με γονείς και μαθητές.

  • Την ίδια μέρα στη 1μ.μ θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης
  • Τη Δευτέρα 30 Οκτώβρη θα διοργανωθεί παγκερκυραϊκό- πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12μμ για τα προβλήματα της εκπαίδευσης . Ζητάμε από το τοπικό παράρτημα της ΑΔΕΔΥ , το Εργατικό κέντρο Κέρκυρας και τα πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να συζητήσουν το θέμα , να προκηρύξουν στάση εργασίας και να κινητοποιήσουν τα μέλη τους. Ζητάμε επίσης τη συμπαράσταση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων , των 15μελών μαθητικών συμβουλίων και των φοιτητικών συλλόγων.

Δεν είναι δυνατόν να ανεχθούμε την κυβερνητική αναλγησία, υποκρισία και κοροϊδία . Τα προβλήματα της εκπαίδευσης στην Κέρκυρα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Ηττήθηκαν τα “λιονταρια” του 4ου ΓΕΛ

Πάλεψαν τα "λιονταρια" του 4ου ΓΕΛ αλλά ηττήθηκαν από την Χαλκίδα με 71 - 63 στους 8 του σχολικού...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img