Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

29 Μαρτίου 2024
16.9 C
Corfu

Ναυτεργάτες:Άκαρπη η χθεσινή συνάντηση-Νέα συνάντηση τη Δευτέρα για την ΣΣΕ

Διαβάστε ακόμα

Άκαρπη σύμφωνα με το τοπικό σωματείο των ναυτεργατών απέβη η χθεσινή συνάντηση της ένωσης εφοπλιστών πορθμείων εσωτερικού με την ΠΝΟ και τα ναυτεργατικά σωματεία για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας πληρωμάτων πορθμείων εσωτερικού.Σύμφωνα με τους ναυτεργάτες η συνάντηση θα γίνει ξανά τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Η ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών:

Άκαρπη για άλλη μία φορά απέβη η χθεσινή συνάντηση της ένωσης εφοπλιστών πορθμείων εσωτερικού με την ΠΝΟ και τα ναυτεργατικά σωματεία για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας πληρωμάτων πορθμείων εσωτερικού και θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ευελπιστούμε να επικρατήσει σοβαρότητα, να πρυτανεύσει η λογική, άλλωστε τα αιτήματα είναι πασιφανές πως είναι δίκαια και να δοθεί τέλος στις συμπαιγνίες σε βάρος των ναυτεργατών και της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού.

Η περαιτέρω μας στάση θα καθοριστεί μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της νέας συνάντησης.

 

 

 

 

 

 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ  ΔΣ

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Καραμανλής για Τέμπη: «Έχω πολιτική ευθύνη και γι’ αυτό και παραιτήθηκα αμέσως – Είμαι στη διάθεση των Αρχών για εξηγήσεις»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ μία μέρα μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο Κώστας Καραμανλής ερωτηθείς για...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img