Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

19 Απριλίου 2024
11.9 C
Corfu

Ντουμπάι: Η αστυνομία του χρησιμοποιεί ιπτάμενες μηχανές για επείγοντα περιστατικά (Βίντεο)

Διαβάστε ακόμα

Ντουμπάι: Η αστυνομία του χρησιμοποιεί ιπτάμενες μηχανές για επείγοντα περιστατικά (Βίντεο)

Το Ντουμπάι στρέφεται επιθετικά σε μια «μελλοντική πόλη», βάζοντας αυτο-ιπτάμενα ταξί στον ουρανό και ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου στο αεροδρόμιο. Στην αστυνομική υπηρεσία του Ντουμπάι θα προσθέτει τώρα ένα άλλο βασικό επιστημονικό υπόβαθρο: οι ιπτάμενες μηχανές.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

H αστυνομία του Ντουμπάι, η οποία διαθέτει ήδη πολυτελή αυτοκίνητα περιπολίαςαυτοκινούμενα drones και έναν αξιωματικό ρομπότ, μόλις ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει σύντομα αξιωματικούς και γύρω από τις εν λόγω μηχανές.

Η δύναμη αποκάλυψε το νέο σκάφος της «Hoversurf Scorpion» στο συνέδριο της Τεχνολογίας Gitex Week, σύμφωνα με την έκδοση της αγγλικής γλώσσας του UAE, GulfNews. Η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει τις ιπτάμενες μηχανές για σενάρια αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, παρέχοντας στους αξιωματικούς τη δυνατότητα να πλησιάζουν περισσότερο εκεί που θέλουν μέσα από τις κυκλοφοριακές συνθήκες, πετώντας στον αέρα.

dubaipolicehq

Το ρωσικά κατασκευασμένο σκάφος είναι πλήρως ηλεκτρικό και μπορεί να αντέξει φορτία μέχρι 600 κιλά, προσφέροντας περίπου 25 λεπτά χρήσης ανά φορτίο, με μέγιστη ταχύτητα περίπου 43 mph. Το Scorpion μπορεί επίσης να πετάξει αυτόνομα για σχεδόν τέσσερα μίλια τη φορά για άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ένα από τα πρωτότυπα οχήματα της Hoversurf, το Scorpion-3, παρουσίασε ένα ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του, για να βοηθάει τον πιλότο να μην χάσει τον έλεγχο και να πάει πολύ γρήγορα ή πολύ ψηλά, αλλά είναι ασαφές αν το μοντέλο που υιοθετεί η αστυνομία του Ντουμπάι έχει το ίδιο σύστημα ασφαλείας.

Credit: Dubai Media Office

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hoversurf, Αλεξάντερ Αταμάνοφ, ανακοίνωσε στο Facebook ότι η εταιρεία και η αστυνομία του Ντουμπάι υπέγραψαν συμφωνία που θα επιτρέψει στην Hoversurf να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των σκαφών Scorpion, στην περιοχή του Ντουμπάι, για να εξυπηρετήσει το τμήμα.

Οι ιπτάμενες μηχανές  της αστυνομίας εντάσσονται στο πυροσβεστικό τμήμα του Ντουμπάι για τη χρήση  καταπολέμησης των πυρκαγιών, παρέχοντας λύσεις επιστημονικής φαντασίας σε πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ας ελπίσουμε ότι η αστυνομικοί του Ντουμπάι είναι καλύτεροι πιλότοι από τους στρατιώτες της έρευνας της αυτοκρατορίας.
Δείτε τα βίντεο.

http://mashable.com/
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Διαζύγιο «βόμβα» για Νικόλαο και Τατιάνα Μπλάτνικ – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου χώρισε με την Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά από 14...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img