Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

20 Απριλίου 2024
11.9 C
Corfu

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τους πυροβολισμούς στη Χαριλάου Τρικούπη

Διαβάστε ακόμα

Άμεση ήταν η αντίδραση του πολιτικού κόσμου μετά τους πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την προβοκατόρικη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση προσθέτει: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε άμεση επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης».

Νέα Δημοκρατία: “Δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας”

«Τρεις μόλις μέρες, αφότου η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το πρόβλημα της ανομίας, άγνωστοι με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ με αφορμή την επίθεση στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

«Τα υβριστικά και συκοφαντικά σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή δεν μπορούν να κρύψουν το μέγεθος του προβλήματος που ο ίδιος έχει προκαλέσει. Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Φ. Γεννηματά: “Αυτό το άβατο πρέπει να σπάσει”

Έντονη ήταν η αντίδραση της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ., Φώφης Γεννηματά, για την επίθεση εναντίον της κλούβας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό καθ’ επανάληψη. Επιτέλους πρέπει να ληφθούν μέτρα. Αρκετά», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σε τηλεοπτική παρέμβαση της στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ως εδώ. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τερματιστεί. Αυτό το άβατο πρέπει να σπάσει» τόνισε η κ. Γεννηματά που δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός. “Ήταν εκεί και οι συνεργάτες μου και τα παιδιά της βάρδιας των αστυνομικών. Έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες”, είπε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δεχτεί επίθεση. Έχω ενημερώσει εδώ και ένα χρόνο τον πρωθυπουργό. Έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στον αρμόδιο υπουργό. Θα πρέπει επιτέλους να λάβουν μέτρα. Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από τα γραφεία μας», είπε ενώ ερωτηθείσα αν συνδέεται η επίθεση και με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Ηττήθηκαν τα “λιονταρια” του 4ου ΓΕΛ

Πάλεψαν τα "λιονταρια" του 4ου ΓΕΛ αλλά ηττήθηκαν από την Χαλκίδα με 71 - 63 στους 8 του σχολικού...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img