Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

20 Απριλίου 2024
17.9 C
Corfu

Παρουσίαση της υδρογεωλογικής μελέτης της ΠΙΝ για Λευκίμμη | Στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου

Διαβάστε ακόμα

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της μελέτης-έρευνας της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της ΠΙΝ σχετικά με τις υδρογεωλογικές συνθήκες στην περιοχή των ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Λευκίμμης.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Η παρουσίαση αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 12:00, το γεγονός ωστόσο, ότι ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, θα δώσει το «παρών» στις 11:30 στο Α’ Νεκροταφείο στην κηδεία του 19χρονου Χρήστου Σούτα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, υποχρέωσε την Π.Ι.Ν. να μεταθέσει την παρουσίαση της μελέτης μια ώρα αργότερα.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς τον Δήμαρχο Κέρκυρας, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Αστικού Πρασίνου, τον Αντιδήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Δημοτικούς Συμβούλους Νότιας Κέρκυρας, Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων, Προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κέρκυρας, τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΕ Κέρκυρας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Κέρκυρας και την Επιτροπή Πολιτών κατά του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας.

Σημειώνεται ότι βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσουν, έξω από την έδρα της Π.Ι.Ν., οι κάτοικοι της Λευκίμμης και τα μέλη του Συλλόγου «Αλεύχιμον», όπως αποφάσισαν στην πρόσφατη Λαϊκή Συνέλευση, που πραγματοποίησαν.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Ηττήθηκαν τα “λιονταρια” του 4ου ΓΕΛ

Πάλεψαν τα "λιονταρια" του 4ου ΓΕΛ αλλά ηττήθηκαν από την Χαλκίδα με 71 - 63 στους 8 του σχολικού...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img