Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

28 Μαρτίου 2024
18.9 C
Corfu

Συνελήφθη 25χρονος σάτυρος στα Ιωάννινα | Εξιχνιάστηκαν 14 επιθέσεις του

Διαβάστε ακόμα

Τέλος στην δράση ενός σάτυρου, ο οποίος είχε αναστατώσει τους τελευταίους μήνες την πόλη των Ιωαννίνων. με αλλεπάλληλες επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, έβαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς τον συνέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας (09/10).

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 14 επιθέσεις του νεαρού «δράκου», αλλά η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα.

Ο 25χρονος Έλληνας εντόπιζε τα θύματά του στους δρόμους της πόλης, όπου περπατούσαν βραδινές ώρες, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους κι εκεί εξαπέλυε τις επιθέσεις του προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τους.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων την άδεια να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 25χρονου, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλες γυναίκες, στις οποίες επιχείρησε να ασελγήσει και εκείνες δεν το είχαν καταγγείλει.

Στο μεταξύ, σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Η κα Καρυστιανού μου θυμίζει την Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία Έριν Μπρόκοβιτς

Κατά την αγόρευσή του στην Ολομέλεια ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img