Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

20 Απριλίου 2024
11.9 C
Corfu

Τα πιο περίεργα χριστουγεννιάτικα φαγητά στον κόσμο | video

Διαβάστε ακόμα

Ο Rhett και ο Link είναι γνωστοί στο διαδίκτυο για τα βιντεάκια τους που δοκιμάζουν περίεργα φαγητά. Αυτή τη φορά, δοκιμάζουν χριστουγεννιάτικες συνταγές ανά τον κόσμο που δεν έχετε ξανακούσει!

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Το ότι στην Αμερική είθισται να τρώνε γαλοπούλα το ξέραμε, το τι τρώνε σε άλλες χώρες του κόσμου, δεν είχαμε ιδέα! «Εδώ συνηθίζουμε να τρώμε γαλοπούλα με πατάτες, σε άλλες χώρες όμως οι χριστουγεννιάτικες συνταγές τους είναι πολύ περίεργες για τα γούστα μας!», δηλώνει ο Link και αμέσως μετά αρχίζουν την δοκιμή.

Δεν πΑει το μυαλΟ σας τι τρΩνε τα ΧριστοΥγεννα στην ΑιθιοπΙα και την ΑργεντινΗ. ΔεΙτε στο βΙντεο τα πιο περΙεργα ΧριστουγεννιΑτικα φαγητΑ του κΟσμου…

Η πρώτη παράξενη χριστουγεννιάτικη συνταγή έρχεται από την Αιθιοπία, το πιάτο Doro Dot. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο πιάτο που περιέχει μοσχάρι, λαχανικά, βραστά αυγά και ένα είδος παραδοσιακής λεπτής πίτας. Το δεύτερο πιάτο όμως δεν τους άρεσε όσο το πρώτο…

Στην Ουγγαρία για τα Χριστούγεννα, τρώνε toltott kaposzta, λάχανο γεμιστό με χοιρινό, λαχανικά, κρεμμύδια και σκόρδο που θυμίζει τους δικούς μας λαχανοντολμάδες.

Μια άλλη έκπληξη αποτελεί το παραδοσιακό πιάτο της Αργεντινής που ονομάζεται Vitel Thone. Μοσχαρίσιο κρέας με σάλτσα τόνου και κάπαρη.

International Christmas Food Taste Test

πηγή: newsit.gr & Good Mythical Morning

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Κέρκυρα: Ηττήθηκαν τα “λιονταρια” του 4ου ΓΕΛ

Πάλεψαν τα "λιονταρια" του 4ου ΓΕΛ αλλά ηττήθηκαν από την Χαλκίδα με 71 - 63 στους 8 του σχολικού...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img