Το δελτίο τύπου της υποψήφιας Δημάρχου Μερόπης Υδραίου:

12 υποψηφίους παρουσίασε η υπ.Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου- Μας ενώνει όλους η Κέρκυρα, είναι το μήνυμα της κ.Υδραίου.’’

6 νέους υποψηφίους αλλά και 6 δημοτικούς συμβούλους που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις  εκλογές, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου η υπ.Δήμαρχος κ.Μερόπη Υδραίου.

‘’ Είμαστε μια ανοιχτή και δημοκρατική παράταξη με ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Ανοίγουμε αυτή την παράταξη σε όλους τους ικανούς και καταξιωμένους πολίτες, ότι και αν ψήφιζαν στο παρελθόν.

Θέλουμε κοντά μας όλους τους άξιους, ικανούς και καθαρούς ανθρώπους, όπου και αν ανήκαν στο παρελθόν. Ακόμα και αν οι επιλογές τους στο παρελθόν ήταν διαφορετικές από τις δικές μας.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ένα: Μας ενώνει όλους η Κέρκυρα’’ τόνισε η κ.Υδραίου που επισήμανε ότι η παράταξη ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ έχει πλήρη και ισχυρά ψηφοδέλτια σε κάθε δημοτική ενότητα και ισχυρή παρουσία στις τοπικές κοινότητες.

Οι 6 νέοι υποψήφιοι είναι:

-Η Αγγελική Κόντη, Κοινωνική Λειτουργός,πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Πατρών. Εργάζεται στο πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ στη δημοτική ενότητα Παλαιοκαστριτών . Ένας νέος άνθρωπος με εξωστρέφεια και κοινωνική ευαισθησία.

-Ο Σπύρος Παγιάτης, απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με οργανωτικές ικανότητες και ισχυρές κοινωνικές αναφορές. Ο Σπύρος Παγιάτης υπηρέτησε σε όλες τις καίριες και νευραλγικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και διετέλεσε προϊστάμενος Ασφάλειας στην Μ.Ε.Α. (Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία) στις Βρυξέλλες.

-Ο Βαγγέλης Ραράκος , ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης με πολύπλευρη προσφορά. Είναι Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Λακώνων ενώ διετέλεσε επί 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παλαιοκαστριτών. Άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση και προσφορά στους συλλόγους της περιοχής.

-Ο Αντώνης Νικολούζος, Ελεύθερος Επαγγελματίας με ξεχωριστή προσφορά και παρουσία στην κοινότητα του Αγίου Μάρκου. Είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάρκου και του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής.

– Ο Παπαδόπουλος Γιώργος είναι ελεύθερος επαγγελματίας παντρεμένος με 2 παιδιά. Είναι μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ, μέλος του τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Κάτω Κορακιάνας. Ήταν πρόεδρος Κάτω Κορακιάνας και πρόεδρος της αθλητικής Ένωσης Φαιάκων από το 2007-2015.

Ο Θεόδοτος Χρύσανθος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και  ιδιοκτήτης επιχείρησης  εστίασης. Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φαιάκων και Αντιπρόεδρος Κοινότητας Σπαρτίλα. Είναι μέλος του ΔΣ του Αστέρα Σπαρτίλα. Ένας ενεργός πολίτης της τοπικής κοινωνίας με ενδιαφέρον για την αναβάθμιση της περιοχής και των υποδομών του αθλητισμού.

Η κ.Υδραίου παρουσίασε παράλληλα και 6 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογές.

Πρόκειται για τους:

-Νίκο Καλόγερο , Αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς της Κέρκυρας, με συγκρότηση και ικανότητες που αναδείχθηκαν μέσα από την μαχητικότητα του  στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι ηλεκτρολόγος  μηχανικός και εργάζεται στον Όμιλο ΟΤΕ ενώ είναι Γραμματέας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας.

-Κώστα Κόντη, που είναι ένας δημοτικός σύμβουλος με σοβαρότητα, εμπειρία και κοντά στους πολίτες. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και συνδέεται με μια πολύπλευρη προσφορά ως παράγοντας στον αθλητικό χώρο και κυρίως στο χάντμπολ.

-Δημήτρη Μεταλληνό, έναν Πανεπιστημιακό με μεγάλο επιστημονικό και συγγραφικό έργο,  που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Κερκυραίων Δήμος το 2014.Η προσφορά του στον Πολιτισμό και ταα γράμματα είναι πολύτιμη και αξιοθαύμαστη.  Είναι  διδάκτορας του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και πάνω από όλα ενεργός πολίτης με ανθρωπιά και ευαισθησίες.

-Γιάννη Σερεμέτη, έναν άνθρωπο της εργασίας, έναν αυτοδιοικητικός που είναι πάντα κοντά στον πολίτη. Έχει διατελέσει  Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας, δημοτικός σύμβουλος στον άλλοτε Δήμο Αχιλλείων που έχει ξεχωριστή αγάπη για τον τόπο του αφού συνεχίζει εδώ και χρόνια να είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού του.

– Σάββα Κουλούρη εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο 2 φορές στο Δήμο Λευκιμμέων και υπάλληλο στο ΙΚΑ για 3 2χρόνια,. Είναι πρόεδρος στη ΔΕΥΑΛ, εκλεγμένος επί χρόνια στο ΔΣ του συλλόγου προσωπικού εργαζομένων ΙΚΑ. Μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου και πρόεδρος επιτροπής εκτίμησης ακινήτων του Δήμου.

-Νίκο Χειρδάρη, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο και επιτυχημένο επαγγελματία. Είναι Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και αιρετό μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου από το 2011 έως σήμερα, έχοντας διατελέσει μεταξύ των άλλων Πρόεδρος του  τμήματος Υπηρεσιών και Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου. Άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς, κοντά στους ανθρώπους της αγοράς και της επιχειρηματικότητας.

 

Στο Νέο Δήμο που χτίζουμε από την αρχή και πρέπει να λειτουργήσει από την πρώτη μέρα.

Την προσεχή εβδομάδα θα παρουσιαστούν και οι τελευταίοι υποψήφιοι της παράταξης μας.

Η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη, τα προβλήματα είναι μεγάλα.

Χρειάζονται υπερβάσεις από όλους, χρειάζεται να αλλάξουμε πρότυπα πολιτικής συμπεριφοράς.

Πρέπει να αναζητούμε όλα όσα μας ενώνουν.

Εμείς στην παράταξη ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ αυτό θα το κάνουμε πράξη.