Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

25 Απριλίου 2024
12.9 C
Corfu

Διαβάστε ακόμα

 

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Β Εθνική Χάντμπολ ΚΓΣ ΑΡΗΣ

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Πρωτάθλημα  Β εθνικής Ανδρών Χάντμπολ Βόρειος  όμιλος   Β φάση 1η αγωνιστική

Κερκυραϊκός ΓΣ- Άρης Θεσσαλονίκης  21-28

Τα πεντάλεπτα 1-3, 1-5, 2-7, 3-10, 4-13, 8-15 ημίχρονο, 11-18, 14-20, 16-22, 19-24, 20-26 και τελικό 21-28  -1. Τα πέναλτι  0/2 κ 6/8. Οι δίλεπτες ποινές  3/3 Διαιτητές Πήτας Δ Κοζ΄ναης και Αγγελίδης Ξ Πτολεμαίδας.

Κερκυραϊκός ΓΣ (Γιανναράς- Πέρρος ) Κουρτέσης Θ 2, Ασμάνογλου Χ1,  Κούρκουλος Κ 1, Σιδ’ερης Κ 3,  Δραγομάνοβιτς Χ 8, Μπίζγκα Ε 4,  Μπόχτης Δ, Σκορδίλης Π, Κατσικώστας Π, Γκιόκας Π, Ντούκο Λ 2, Ρίκος Μ, Τριβυζάς Ν, Ξενίδης Γ , Καλούδης Κ , Μεσημέρης Σ, Putro J,

Αρης Θες/νίκης  (Μωυσής Ν) Dhimollaris G 2, Μουρτζινός Χ 4, Μπρόϊκος Α, Αχιλιάς Δ 4, Μαυρίδης Φ 1, Βασιλάκης Μ3, Βολιώτης Κ, Πούλκος Γ, Αναστασιάδης Σ 3, Ταραμονλής Β 7, Τσόχας Σ4.

Πιο έμπειροι και πιο αποτελεσματικοί οι αθλητές του Άρη πήραν τους δυο βαθμούς της νίκης απέναντι στον Κερκυραϊκό στην πρώτη αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος Β Εθνικής.  Οι Κερκυραίοι ξεκίνησαν νωθρά και τα πρώτα 10 λεπτά  σε άμυνα και επίθεση δεν έδειξαν κανένα στοιχείο συνοχής και ομαδικότητας με το σκορ στα πρώτα 15 λεπτά να είναι 2-7. Από εκεί και μετά το ταιμ αουτ του Πάνου Γιανναρά, ανέβηκε η απόδοση κύρια στην άμυνα , ενώ ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια . Έτσι το β ημίχρονο έληξε ισοπαλία 13-13.  «…μας στοίχησε πολύ το άσχημο ξεκίνημα κύρια στην άμυνα ..» τονίζει ο κος Γιανναράς και συνεχίζει «… κάναμε λάθος επιλογές  κύρια στα πρώτα δέκα λεπτά, μας καταλογίστηκαν 8 πέναλτι  και τα 6 κατέληξαν σε γκολ, που και αυτό σημαίνει όχι καλή συνεργασία.

Αντίθετα εμείς τα δυο πέναλτι που κερδίσαμε δεν τα αξιοποιήσαμε. Κρατάμε το β ημίχρονο κύρια απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει ότι θα πρωταγωνιστεί για την άνοδο, εμείς συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε στο ρόστερ μας τους νεαρούς ταλαντούχους παίδες και έφηβους , συνεπικουρούμενους από δυο τρεις μεγαλύτερους που παίζουν το ρόλο του …μέντορα  θα λέγαμε. Η ομάδα έχει μέλλον» και συνεχίζει ο κος Πέρρος «… Ανδρική και γυναικεία ομάδα ψαχνόμαστε στην κυριολεξία για εξεύρεση στέγης, δεν έχουμε γήπεδο να αθληθούμε. Συνθήκες αγωνιστικού αθλητισμού με άνδρες και γυναίκες να κάνουν 4 ώρες, δηλαδή 60 λεπτά σαν σχολική ομάδα,  την εβδομάδα σε μισό γήπεδο, όση όρεξη, όσο ταλέντο και να έχεις δεν μπορείς δυστυχώς να πάς μακριά! Ευτυχώς συνεργαζόμαστε με τον Φαίακα με συνπροπονήσεις … Και αν προσθέσουμε και το οικονομικό που κάθε ταξίδι μας εκτός έδρας  κοστίζει αρκετά, θα έλεγα χωρίς επιφύλαξη ότι είμαστε ήρωες που καταφέρνουμε να είμαστε και σε λειτουργία και ανταγωνιστικοί. Ευελπιστούμε τουλάχιστον στο γηπεδικό με το πέρας των πρωταθλημάτων του μπάσκετ να μας δοθούν ώρες προπόνησης καθότι το πρωτάθλημα μας τελειώνει τον Μάιο και αρχίζουν τα πρωταθλήματα ηλικιών στα οποία επενδύουμε το μέλλον του Κερκυραϊκού χάντμπολ».

Ο επόμενος αγώνας  στους άνδρες είναι πάλι στην Κέρκυρα (12 Μάρτη ώρα 14:00), υποδέχονται τον ΑΟΑ Καστοριάς, ενώ η γυναικεία ομάδα που είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική, παίζει έναν σπουδαίο αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλων Σταυρούπολης … Σάββατο 12 Μάρτη ώρα 16:00 .

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Εκπαιδευτικοί από την Ιταλία ήρθαν στο 1ο ΓΕΛ Κέρκυρας για Erasmus+ «Job Shadowing»

Το 1ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας επισκέφτηκαν τρεις καθηγήτριες από την πόλη Άλμπα της Ιταλίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Στο...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img