Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

1 Μαΐου 2024
20.1 C
Corfu

Μήνυμα της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Διαβάστε ακόμα

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες, που πετύχατε την εισαγωγή σας  στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

 

Η επιτυχία σας αυτή, αποτελεί την κατάκτηση μιας μεγάλης πρόκλησης, η οποία επετεύχθη σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μέσα από πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες.

 

Συγχαρητήρια επίσης οφείλουμε να αποδώσουμε στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, οι οποίοι στήριξαν με πίστη και επιμονή τη δική σας δημιουργική προσπάθεια.

 

Για όσους πάλι δεν πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει, θέλω να τονίσω ότι πάντα υπάρχουν  εναλλακτικές επιλογές  και νέες προκλήσεις που μπορούν να ακολουθήσουν, ώστε αυτές να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλα τα νέα παιδιά και στους πρωτοετείς φοιτητές μας ειδικότερα. Τώρα ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, στη διάρκεια του οποίου, καλείστε να  αναπτύξετε την κριτική σας σκέψη, να αξιοποιήσετε  εποικοδομητικά τον χρόνο σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά, με υγεία και επιτυχία!

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82: Πάγωσε το ΣΕΦ σε νεκρό χρόνο ο Πάρκερ

Έπειτα από μία απίστευτη μάχη 45 λεπτών στο ΣΕΦ, η Μπαρτσελόνα άλωσε το ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 82-80...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img