Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

18 Μαΐου 2024
19.9 C
Corfu

Δήμος Κ. Κέρκυρας: Την ερχόμενη Τετάρτη η 2η δόση του εμβολίου στα Διαπόντια

Διαβάστε ακόμα

 

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 πρόκειται να διεξαχθεί η διαδικασία χορήγησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου στα Διαπόντια νησιά, Ερείκουσα, Οθωνοί και Μαθράκι. Ο εμβολιασμός θα γίνει αυθημερόν και στα τρία νησιά και ήδη οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ενεργοποιηθεί προκειμένου να συνδράμουν ειδικούς και πολίτες όπου απαιτηθεί και υπάρχει δυνατότητα.

Όπως έκανε γνωστό ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης στη Δήμαρχο Μ. Υδραίου έχει οργανωθεί η διαδικασία προμήθειας και μεταφοράς των εμβολίων. Έτσι, σε συνεργασία με το υγειονομικό κλιμάκιο covid του Νοσοκομείου και τον Διοικητή του Νοσηλευτικού μας ιδρύματος Λεωνίδα Ρουμπάτη, η δεύτερη δόση του εμβολίου για τους κατοίκους των τριών Διαπόντιων Νησιών μας θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως και στα τρία νησιά την ερχόμενη Τετάρτη.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος έδωσε εντολή στους αρμόδιους αντιδημάρχους για συνδρομή όπου απαιτηθεί προκειμένου η διαδικασία να διεξαχθεί απρόσκοπτα και με επιτυχία.

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της ΔΙΑΔΕΥΑΚ:Διακοπές νερού λόγω βλαβών

Aπό την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ ανακοινώνθηκε  ότι λόγω βλάβης σε εξαρτήματα των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης της πόλης, υπάρχουν προβλήματα στην αναπλήρωση...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img