Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

19 Μαΐου 2024
21.9 C
Corfu

Στην Γ’ Σταυροφορία και με στάση στην Κέρκυρα θέλουν οι φήμες το επόμενο Assassin’s Creed

Διαβάστε ακόμα

Οι διαρροές που εμφανίζονται δεξιά κι αριστερά για το επόμενο Assassin’s Creed είναι αρκετές και ένας αξιόπιστος insider φαίνεται να ρίχνει λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά. Ο Γάλλος YouTuber Jonathan (που έδωσε αρκετές σωστές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Valhalla πριν καν αυτές ανακοινωθούν) έφτιαξε ένα νέο video, στο οποίο αναφέρει τα όσα γνωρίζει για τον επόμενο τίτλο της σειράς.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Συγκεκριμένα, σημειώνει πως το παιχνίδι θα έρθει το 2022 και μάλιστα τα γεγονότα του θα μας ταξιδέψουν σε αυτά της Γ’ Σταυροφορίας, μετά δηλαδή από αυτά του πρώτου τίτλου της σειράς και συγκεκριμένα ανάμεσα στο 1191 και το 1199 και στη ζωή του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου. Στις πιθανές τοποθεσίες που θα επισκεφτούμε περιλαμβάνονται το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, η Σόφια της Βουλγαρίας και η Κέρκυρα, ενώ οι ενδείξεις που αφήνει στο video του μιλούν και για έναν χαρακτήρα με το όνομα Edmund. Μέχρι νεοτέρας πάντως, τα παραπάνω πρέπει να υπολογίζονται μόνο ως φήμες.

πηγη: eternity

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της ΔΙΑΔΕΥΑΚ:Διακοπές νερού λόγω βλαβών

Aπό την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ ανακοινώνθηκε  ότι λόγω βλάβης σε εξαρτήματα των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης της πόλης, υπάρχουν προβλήματα στην αναπλήρωση...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img