Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
16.9 C
Corfu

Κικίλιας: Από Μεγάλη Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 30 με 39 – Οσα πρέπει να γνωρίζετε

Διαβάστε ακόμα

Διευκρινήσεις αναφορικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού δόθηκαν κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας – Ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμούς με το Astrazeneca για τις ηλικίες 30-39

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Από την Μεγάλη Τρίτη θα ανοίξει η πλατφόρμα των εμβολιασμών για τις ηλικίες μεταξύ 30 και 39 ετών σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας. Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, η πλατφόρμα ανοίγει πρόωρα για τις συγκεκριμένες ηλικίες, λόγω των αποθεμάτων στα εμβόλια της Astrazeneca.

Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι ο εμβολιασμός αποτελεί την λύση στο πρόβλημα και ο τρόπος για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω, προτρέποντας όλους για ακόμη μια φορά να εμβολιαστούν και τονίζοντας ότι «η μεγάλη πλειοψηφία που βρίσκονται διασωληνωμένοι είναι αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν».

Ο ίδιος ανέφερε στην ότι τον Μάϊο η χώρα θα φτάσει τους 2,5 εκατ. εμβολιασμούς ενώ τον Ιούνιο ίσως ο αριθμός αυτός φτάσεις στα 4 εκατ.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Πλήθος πιστών στην Νάξο στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα

Το έθιμο του Επιταφίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου στη Νάξο. Οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι συμμετέχουν...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img