Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

2 Μαΐου 2024
16.9 C
Corfu

Συνάντηση εργασίας στα νέα γραφεία του ΣΥΚΟΙΠΑ θέμα Διατροφολόγιο Παιδικών , Βρεφονηπιακών και Βρεφικών Σταθμών

Διαβάστε ακόμα

      Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση εργασίας στα νέα γραφεία του ΣΥΚΟΙΠΑ Μαντζάρου 13 με θέμα Διατροφολόγιο Παιδικών , Βρεφονηπιακών και Βρεφικών Σταθμών .

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Στη συνάντηση παρευρίσκοντο η Πρόεδρος του Συνδέσμου κα Ζερβού Μαρία ,η Δ/ντρια Οικονομικών κα Κυπριώτη Μαρία, η  Αν. Τμηματάρχης Παιδικών Σταθμών κα Κουρτέση Ευτυχία, καθώς και οι τρεις Παιδίατροι του ΣΥΚΟΙΠΑ κα Σπίγγου Τατιάνα , κα Μυρώνη Σοφία και ο  κος Αυγούστης Νικόλαος.

Ενόψει του προγραμματισμού της υπηρεσίας για την προμήθεια τροφίμων , καταρτίστηκε το νέο διαιτολόγιο για τα φιλοξενούμενα νήπια και βρέφη των Παιδικών, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών λαμβάνοντας υπόψη  την προτεινόμενη εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας περί «Διατροφής παιδιών στους βρεφικούς , βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς», με αρ.πρωτ.Δ1β/ΓΠοκ.52849  27/8/2020.

Αρχή του νέου διαιτολογίου είναι η προσεγμένη ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή των παιδιών αυτής της ηλικίας , σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη περίοδο.

Το διαιτολόγιο σχεδιάστηκε και συντάχθηκε σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Π.Ο.Υ. ( Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ) και τις εθνικές διατροφικές συστάσεις , όπως αυτές ορίζονται στον Εθνικό Διατροφικό Οδηγό για Βρέφη και Παιδιά.

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Η Κέρκυρα μέσα από το φακό του Σταμάτη Καταπόδη

Η Κέρκυρα μέσα από το φακό του Σταμάτη Καταπόδη
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img