Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

19 Μαΐου 2024
21.9 C
Corfu

Κέρκυρα: Συνάντηση Υδραίου με τους κυβερνήτες της φρεγάτας “Ύδρα”

Διαβάστε ακόμα

Τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων επισκέφθηκαν σήμερα οι κυβερνήτες της φρεγάτας «Ύδρα» και του αρματαγωγού «Προμηθεύς» τα οποία ελλιμενίστηκαν στο λιμάνι του νησιού μας σε προγραμματισμένο ταξίδι τους για την εκπαίδευση των ναυτικών δοκίμων.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Η Δήμαρχος δήλωσε ότι είναι τιμή για την Κέρκυρα να περιληφθεί στο εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και ανέφερε ότι η φρεγάτα «Ύδρα» και το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς» κοσμούν το λιμάνι μας. Από την πλευρά τους οι δύο κυβερνήτες χαρακτήρισαν την Κέρκυρα σημαντικό στρατηγικό νησί με ιδιαίτερη αξία. Στη συζήτηση έγινε αναφορά στη ναυτική ιστορία του τόπου μας αλλά και στην αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Σημειώνεται ότι το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθεύς» έχει τη δυνατότητα συνδρομής των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών καταστροφών και καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της ΔΙΑΔΕΥΑΚ:Διακοπές νερού λόγω βλαβών

Aπό την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ ανακοινώνθηκε  ότι λόγω βλάβης σε εξαρτήματα των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης της πόλης, υπάρχουν προβλήματα στην αναπλήρωση...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img