Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

9 Μαΐου 2024
22.9 C
Corfu

Ν. Καλόγερος: “Προχωράει η προσωρινή αποκατάσταση του κομμένου δρόμου στο Κοντογυαλό”

Διαβάστε ακόμα

Συμφωνα με ανάρτηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκου Καλόγερου: Προχωράει_η_προσωρινή αποκατάσταση του κομμένου δρόμου στην περιοχη του Κόντογυαλου. #Σε_ένα_εξαιρετικά προβληματικό σημείο ( εξαιτίας του Υπέδάφους) #μέχρι να ολοκληρωθεί η προσβασιμοτητα από το δρόμο στο #Γυαλισκαρι όπου ξεκινούν ταυτόχρονα εκει, οι εργασίες στο δρόμο. ( Μια ακόμη ΧΡΌΝΙΑ πληγή της περιοχης).

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

#Αμέσως μετά, με βάση την ανάθεση που έχει ηδη δοθεί, θα γίνει η τελικη αποκατάσταση του δρόμου στο συγκεκριμένο σημειο (φώτο 1)

#ΘΑ_πρέπει να γίνει κατανοητό σε κάποιους ΝΑ σταματήσουν τα 45τονα και τα τριαξονικα ΚΑΘΟΤΙ όι δρόμοι αυτοί στο σύνολο τους “από την κατασκευή τούς” δεν μπορούν να φέρουν τέτοια φορτία.

#Τελος_Θα_ακολουθήσουν εργασίες: σε #Κομπιτσι #Εβροπουλους #Μπαστουνι κ.α, ενώ ταυτόχρονα έχει ανατεθεί και ξεκινήσει η μελέτη των γεωτεχνικών στις καταγεγραμμενες πληγείσες από τον “Μπάλλο” περιοχές.

#Τπτ_στην_τυχη_του
#Δνση_Τεχνικων_Υπηρεσιων_7
#Δήμος_Κεντρικής_Κέρκυρας

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Το σπάνιο φαινόμενο Fata Morgana ανοιχτά της Κέρκυρας αλλά και της Κύμης– Πλοία «αιωρούνται» πάνω από τη θάλασσα

Το σπάνιο φαινόμενο Fata Morgana εμφανίστηκε ανοιχτά tτης Κέρκυρας αλλά και της Κύμης, όπου το πλοίο «Αχιλλέας» που εκτελούσε...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img