Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

3 Μαΐου 2024
15.9 C
Corfu

Αναχώρησε για Μιλάνο και Ευρωμπάσκετ η εθνική μας ομάδα

Διαβάστε ακόμα

Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Μιλάνο, με πτήση της Aegean Airlines και το ολοκαίνουργιο Airbus A320NEO με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Από τις 2 Σεπτεμβρίου, αρχής γενομένης απέναντι στην Κροατία (18:00), θα δώσει τη μάχη της στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Δεκατέσσερις παίκτες ταξίδεψαν στο Μιλάνο, αφού ο Δημήτρης Ιτούδης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή (η προθεσμία να δηλωθεί δωδεκάδα εκπνέει σήμερα στις 14:30) για να επιλέξει ποιοι θα είναι οι δύο τελευταίοι που θα κοπούν, κάτι που υποχρεώθηκε να πράξει λόγω των τραυματισμών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική ταξίδεψε με το… δικό της αεροπλάνο για το Μιλάνο, ενώ το μεσημέρι η «γαλανόλευκη» θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στην ιταλική πόλη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, έχει στη διάθεσή του 14 παίκτες: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ. 

ΠΗΓΗ: in.gr

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Χωρίς εφημερεύων ειδικευμένο Παθολόγο το Νοσοκομείο τις εορτές του Πάσχα

Το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Κέρκυρα, με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι επί τριήμερο, τις εορτές του...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img