Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

8 Μαΐου 2024
19.9 C
Corfu

Κέρκυρα: Το ευχαριστώ της οικογένειας του Δ. Κ. Μουζακίτη σε όσους συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του

Διαβάστε ακόμα

Στη δημοσιότητα έδωσε  ευχαριστήρια ανακοίνωση η οικογένεια του Δ. Κ. Μουζακίτη, προς όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Η οικογένεια του θανόντος είναι συγκλονισμένη για τον χαμό του ανθρώπου της.

Όπως αναφέρεται μέσα στην επιστολή: “Τέλος μετά από 8 μέρες ερευνών  του Δαμιανού Κωνσταντίνου Μουζακίτη για την οικογένεια….Στο πλευρό του βρέθηκαν οι τοπικές αρχές του νησιού Αστυνομία-Πυροσβεστική-Πολιτική προστασία Β. Κέρκυρας ο Δήμος Β. Κέρκυρας η Κοινωτική αρχή Αυλιωτών…. Μαζί με την Ε.Μ.Α.Κ Πατρών- Λαμίας- Ιωαννίνων συμμετείχαν οι εθελοντές Ε.Μ.Ε.Δ Διάσωση Κέρκυρας  ο σύλλογος κυνηγών και συμπολίτες από κάθε μέρος του νησιού….Η οικογένεια εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους αυτούς που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανεύρεση του δικού της ανθρώπου…” καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε κρυοπληξία, δηλαδή υποθερμία, οφείλεται ο θάνατος του 82χρονου σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 2/12 αργά το μεσημέρι.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Προφυλάκιση για δύο στην υπόθεση συμπλοκής με μαχαίρια στη Λευκάδα

Μετά από πολύωρη προανάκριση και σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν δύο από τους επτά κατηγορούμενους που είχαν συλληφθεί...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img