Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
16.9 C
Corfu

Στ. Γκίκας: «Νέα Οικονομική Ενίσχυση 20.000 Ευρώ της Βουλής για το Μουσείο Καποδίστρια»

Διαβάστε ακόμα

Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας ενημερώθηκε για την έγκριση της νέας οικονομικής βοήθειας της Βουλής προς το Μουσείο Καποδίστρια.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι έκανε αποδεκτό το αίτημα για την ενίσχυση ύψους 20.000 Ευρώ, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου. Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική και μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια που παρέχει η Βουλή των Ελλήνων προς το Μουσείο τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Στέφανος Γκίκας ευχαρίστησε τον κ. Τασούλα και επεσήμανε την σημασία που έχει η λειτουργία του Μουσείου Καποδίστρια τόσο για την Κέρκυρα όσο και για τη χώρα, αφού πρόκειται για το μοναδικό Μουσείο που είναι αφιερωμένο στο Ιωάννη Καποδίστρια. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Γκίκας επανέλαβε και το αίτημα που έχει υποβληθεί από τη Διοίκηση του Μουσείου, ώστε αυτό να τεθεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και να τυγχάνει τακτικής ετήσιας επιχορήγησης.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Πλήθος πιστών στην Νάξο στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα

Το έθιμο του Επιταφίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου στη Νάξο. Οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι συμμετέχουν...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img