Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
16.8 C
Corfu

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα | Φιλική ισοπαλία (2-2) με ΠΑΣ στα Γιάννενα – Και τα δύο γκολ ο Τουράμ

Διαβάστε ακόμα

Σε φιλικό ματς στα Γιάννενα το απόγευμα της Πέμπτης η Κέρκυρα ήλθε ισόπαλη 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Ο ΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός για μια ώρα, προηγήθηκε με 2-0 και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί με 4 και 5 γκολ, με πρωταγωνιστή τον Τουράμ που σκόραρε δυο φορές, αλλά έχασε και την ευκαιρία να πετύχει τουλάχιστον άλλα τρία (7′, 19′ 26′).

Στο 12′ ο Τουράμ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κόντου, άνοιξε το σκορ και στο 24′ με τους ίδιους πρωταγωνιστές, φάση καρμπόν σχεδόν, ο Κόντος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τουράμ με πλασέ το 0-2.

Στο 68′ ο -μέχρι πρότινος παίκτης του ΑΟΚ- Παμλίδης μείωσε με ψηλοκρεμαστό πλασέ και δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος βρήκε δίχτυα, με κοντινό πλασέ από φάουλ του Γιάκου που βρήκε το δοκάρι, αλλά ήταν καταφανέστατα σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κακούμπα, Κάστρο, Ευαγγέλου,  Σιόντης, Κρίζμαν, Βιδάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κλάους (έπαιξαν και οι Βενετικίδης, Πήλιος, Νάουμετς, Γώγος, Παπαδόπουλος, Λιάσος, Σκόνδρας, Λουκίνας, Παμλίδης).

ΑΟΚ Κέρκυρα (Δ. Σπανός): Κουτσαβασίλης (46΄ Αθανασόπουλος), Σπίνουλας, Αναστασίου, Βέρτζος, Ιωάννου, Σιατραβάνης, Ντα Σίλβα, Νίκιτς, Κόντος, Τουράμ, Μιράντα.

(έπαιξαν από το 63΄και οι Σανδραβέλης, Κρητικός Ν.,  Αναστασόπουλος, Κρητικός Στυλ., Αποστολίδης, Λινάρδος, Παναγιωτίδης και Εμιλιάνο Βίλα).

 

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Το Μουσικό σώμα της «ΦΕΜ», στον Επιτάφιο του Αγίου Σπυρίδωνα, το Μ. Σάββατο

Το Μουσικό σώμα της «ΦΕΜ», στον Επιτάφιο του Αγίου Σπυρίδωνα, το Μ. Σάββατο του 2024. φώτο: ΦΕΜ
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img