Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

17 Μαΐου 2024
21.9 C
Corfu

Σ.Φάμελλος στο Start| Να περάσουμε στην εποχή της ανακύκλωσης |Δεν μπορεί να συνεχιστεί η παρουσία των ΜΑΤ στην Λευκίμμη |ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε ακόμα

Με την φράση ποτέ δεν έχουμε αρνηθεί να πούμε την γνώμη μας για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα , ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος , Σωκράτης Φάμελλος , παραχώρησε στο START.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Τα τρία τελευταία χρόνια μας απασχολεί το θέμα των σκουπιδιών της Κέρκυρας , ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός , ενώ τόνισε , ότι  ειδικά τον τελευταίο χρόνο , η κατάσταση είναι πολύ άσχημη.

Μάλιστα , ξεκαθάρισε , ότι δεν πρόκειται να γίνει μεταφορά των απορριμμάτων της Κέρκυρας σε άλλον αποδέκτη , εκτός νομού , ενώ έχει παρθεί η απόφαση για αλλαγής του μοντέλου διαχείρισης μέσω του ΠΕΣΔΑ που είναι ψηφισμένος.

Ο κύριος Φάμελλος , ερωτήθηκε ακόμη για τα ΜΑΤ στην Λευκίμμη και επισήμανε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί , ενώ τα έξοδα για την παρουσία τους στην περιοχή ,δεν επιβαρύνουν μόνο την Κέρκυρα , αλλά συνολικά την Ελλάδα.

Τέλος , ο αναπληρωτής Υπουργός επέμεινε, ότι είναι αναγκαίο να περάσουμε στην περίοδο της ανακύκλωσης , καθώς πρέπει να προλάβουμε τα πρόστιμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Σ.ΦΑΜΕΛΛΟΥ:

DHLWSHYPOURGOU PERIBALLONTOS S  FAMELOU

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Παρέμβαση Περιφερειακών Συμβούλων της ΛΑ.ΣΥ. για τη δημιουργία ΣΜΑ στους Ραχτάδες

Στην δημιουργία ΣΜΑ στην περιοχή Ραχτάδων Β. Κέρκυρας, τις αρνητικές συνέπειες που θα επιφέρει και την μαζική απαίτηση όλων...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img