Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
16.9 C
Corfu

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Κέρκυρας | Στους “4” Θιναλιακός, Περιβόλι & Πετριτή – Σήμερα “σφραγίζει” το εισιτήριό του και ο Κρόνος

Διαβάστε ακόμα

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας προκρίθηκε η ομάδα του Θιναλιακού, καθώς έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Α.Ε. Λευκίμμης.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Στους “4” πέρασαν -εκτός του Θιναλιακού- η Αναγέννηση Περιβολίου και ο Αστέρας Πετριτή, ενώ σήμερα, Πέμπτη, “σφραγίζει” και τυπικά το εισιτήριό του και ο Κρόνος Αργυράδων.

Ο Θιναλιακός επιβλήθηκε με 2-0 της Α.Ε.Λ. και μετά το 1-1 στη Λευκίμμη πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Αναγέννηση Περιβολίου επικράτησε με 2-0 του Φαίακα Μαραθιά και σε συνδυασμό με το 1-1 του α’ ματς πέρασε στους “4”, ενώ ο Αστέρας Πετριτή είχε εύκολο έργο απέναντι στον Αυγερινό Βαλανειού φτάνοντας στη νίκη με 3-0 και στην πρόκριση με συνολικό σκορ 9-1.

Σήμερα ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Κ. με τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Κρόνο Αργυράδων και Μέγα Αλέξανδρο, με το παιχνίδι ωστόσο, να έχει… διαδικαστικό χαρακτήρα, μετά το εμφατικό 5-0 των πρωταθλητών Κέρκυρας στο α’ ματς.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Πλήθος πιστών στην Νάξο στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα

Το έθιμο του Επιταφίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου στη Νάξο. Οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι συμμετέχουν...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img