Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

3 Μαΐου 2024
21.9 C
Corfu

Ενημέρωση του Υποψ. Δημάρχου Γιώργου Καλούδη και Αντιπροσωπείας του Συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ» από την ηγεσία της ΔΕΥΑΚ για τα θέματα ύδρευσης- αποχέτευσης Κέρκυρας

Διαβάστε ακόμα

Σήμερα Παρασκευή μεσημέρι αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ» με Υποψ. Δήμαρχο τον Γιώργο Καλούδη και τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους Φώτη Μάρτη, Ελευθερία Λιντοβόη, Αγγελική-Χριστίνα Καρδακάρη, Σπυρίδωνα Χαλικιόπουλο, Στέλλιο-Όθωνα Ρέγγη, Ιωάννη Βραδή, Ανδρέα Γκερέκο και Χαράλαμπο Τσενεμπή, επισκέφτηκαν στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ τον Πρόεδρο της Επιχείρησης κ. Αλέκο Φαϊτά και ενημερώθηκαν από τον ίδιο και από τα Διευθυντικά Στελέχη κ.κ. Αχιλλέα Μάζη και Τάσο Κατσαρό για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης, για την κατάσταση των βιολογικών σταθμών αποχέτευσης και την κατάσταση της ύδρευσης σε όλη την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Επίσης ενημερώθηκαν για τα έργα που έκανε η Διοίκηση Αλέκου Φαϊτά και για τον προγραμματισμό των έργων που έχει αποφασίσει.

Η ενημέρωση ήταν πολύωρη και αναλυτική.

Απ’ αυτήν προκύπτει, ότι η Διοίκηση Αλέκου Φαϊτά «έβαλε σέστο» στη ΔΕΥΑΚ, την έθεσε σε μια ανοδική πορεία, αφού πρώτα αντιμετώπισε όλα τα θέματα-προβλήματα με βάση τις αρχές της ισονομίας, και έχει προγραμματίσει να λυθούν και πολλά άλλα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Μια χαρακτηριστική: Η ΔΕΥΑΚ τον Αύγουστο 2014 είχε 220 εργαζόμενους και τώρα Φλεβάρη 2019 έχει 145 εργαζόμενους εκ των οποίων 30 μόνιμα ασθενείς.

Επίσης η ΔΕΥΑΚ έχει αναδεχθεί τα χρέη εκατομμυρίων πολλών περιφερειακών ΔΕΥΑ.

Όπως τόνισε ο κ. Φαϊτάς και αναγνωρίζουμε κι εμείς το «σέστο» και η ανοδική πορεία της ΔΕΥΑΚ οφείλεται και στην άνευ ωραρίου εργασία και αφοσίωση του κ. Αχιλλέα Μάζη και των Διευθυντικών Στελεχών αλλά και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Kέρκυρα: Επιτάφιος Πόρτα Ρεμούντα

Επιτάφιος Πόρτα Ρεμούντα φώτο: Start
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img