Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
15.9 C
Corfu

Βόλος: Η λακκούβα και ο φρικτός θάνατος άνδρα – Πέθανε μπροστά στο φίλο του

Διαβάστε ακόμα

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, την περασμένη Παρασκευή, για 37χρονο κάτοικο Αλμυρού, ο οποίος κατηγορούταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Η υπόθεση αφορούσε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2016 στην Ευξεινούπολη, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο φίλος του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν 38χρονος κινούμενος με μοτοσικλέτα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να ανατραπεί, αναφέρει η εφημερίδα της Μαγνησίας, «Ταχυδρόμος».

Από το τροχαίο ο ίδιος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο ο συνεπιβάτης του, ένας 62χρονος Αλμυριώτης, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος για το θάνατο του 62χρονου, ο οποίος ήταν φίλος του.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ο 38χρονος δεν φέρει καμία ευθύνη.

Όπως φέρεται να υποστήριξε ο ίδιος, το τροχαίο σημειώθηκε εξαιτίας μίας μεγάλης μη ορατής λακκούβας που υπήρχε στο δρόμο του μετά από αριστερή στροφή.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο 38χρονος ήταν δεν μπόρεσε να ελέγξει την πορεία του οχήματός του, καθώς το λάστιχο έσκασε στη λακκούβα.

Εξάλλου και η οικογένεια του παθόντος φέρεται να μη θέλησε την ποινική δίωξη του κατηγορούμενου, αλλά μόνο την αστική αποζημίωσή της.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Πλήθος πιστών στην Νάξο στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα

Το έθιμο του Επιταφίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου στη Νάξο. Οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι συμμετέχουν...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img