Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

21 Μαΐου 2024
27.9 C
Corfu

Λευκάδα: Νεκρός βρέθηκε ο Λ. Νταλαπέρας

Διαβάστε ακόμα

Στο λιμάνι της Νικιάνας βρέθηκε πριν από λίγο βυθισμένο το αυτοκίνητο του  Λάμπρου Νταλαπέρα που πριν λίγο καιρό είχε εξαφανιστεί. Μέσα σε αυτό βρισκόταν και ο άτυχος Λ. Νταλαπέρας  . Στο λιμάνι της Νικιάνας βρίσκεται αστυνομία και λιμενικό.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Ο ψαράς  ο οποίος ψάρευε με τη βάρκα του στην άκρη του λιμανιού της Νικιάνας είναι αυτός που εντόπισε το βυθισμένο αυτοκίνητο του συμπολίτη Λάμπρου Νταλαπέρα ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν ένα μήνα περίπου. Γίνεται προσπάθεια από το Λιμενικό να ανασύρουν το αυτοκίνητο όμως ο κυματισμός  και το βάθος τω 6,3 μ το καθιστά  αδύνατον προς το παρόν.

Ο Χρυσόστομος Βρεττός, ο ψαράς που ξεκίνησε με τη βάρκα του να πάει στη δουλειά του και βρήκε στη θάλασσα το αυτοκίνητο του Λάμπρου Νταλαπέρα, δήλωσε στο lefkadapress:

Τι ώρα φύγατε εσείς για ψάρεμα;

Εφτά το πρωί και μόλις τελειώσαμε όπως γύρναγα κοιτάζοντας κάτω κάτω έτσι μη τυχόν δούμε τίποτα, βρήκαμε το αμάξι. Ήταν καθαρά τα νερά από τις μόνες ημέρες – δύσκολο- και ήταν γύρω στα έξι μέτρα. 

Τι ώρα ειδοποιήθηκε το λιμενικό;

Τώρα δε θυμάμαι, γύρω στις 9, μόλις το είδαμε αμέσως. Το αυτοκίνητο ήταν ανάποδα.

Εσείς έχετε περάσει πολλές φορές από εκεί από τότε που έχει χαθεί με το καΐκι;

Ναι, δε φαινόταν. Δεν προσέχεις κιόλας. Κατά τύχη έγινε.

πηγή: lefkada press

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Η Παρέλαση για την 160η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση για την 160η Επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα. Δείτε video και το...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img