Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

30 Απριλίου 2024
20.9 C
Corfu

Ναυσικά Κάντα και Ρωξάνη Ξυδιά-Πολίτη υποψήφιες με τη Μερόπη Υδραίου

Διαβάστε ακόμα

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παράταξης “Κερκυραίων Δήμος ” : Δύο ενεργές και δραστήριες γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Μερόπη Υδραίου και την παράταξη ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ -ΝΕΑ ΑΡΧΗ και θα είναι υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Είναι η Ρωξάνη Ξυδιά-Πολίτη, με αξιοπρόσεκτη επαγγελματική παρουσία ετών στον τραπεζικό κλάδο που έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι σύζυγος του Μιχάλη Πολίτη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, και μητέρα τριών παιδιών ενώ έχει έντονη κοινωνική παρουσία και προσφορά ως ως Γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου «Albert Cohen » Κέρκυρας και Πρόεδρος και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος Κέρκυρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

 

Η δεύτερη υποψήφια είναι η Δικηγόρος Ναυσικά Κάντα με νομικές σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα ενώ έχει ασκήσει δικηγορία και στην Κύπρο. Η Ναυσικά πιστεύει σε ένα Νέο και Ισχυρό Δήμο που θα είναι κοντά στον πολίτη, θα του προσφέρει νέες και καινοτόμες υπηρεσίες . Ένα Δήμο της ευθύνης, που θα καθαρίσει την Κέρκυρα με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης αλλά και λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας. Ένα Δήμο που θα δώσει προτεραιότητα στην κοινωνική πολιτική και θα φροντίζει αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Η Νέα Αρχή γίνεται πλέον καθολικό και πλειοψηφικό αίτημα.

Νέα Αρχή Νέα Δήμαρχος.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Η Κέρκυρα στα μωβ…

Διανύουμε και επίσημα πλέον τη Μεγάλη Εβδομάδα και η Κέρκυρα ¨ντύθηκε¨ όπως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή στα μωβ: ...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img