Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

30 Απριλίου 2024
20.9 C
Corfu

ΑΟΚ Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0 – 3

Διαβάστε ακόμα

Οι πολλές απουσίες (επτά συνολικά) του ΑΟΚ στοίχισαν αρκετά στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήλθε στο νησί για να πάρει τη νίκη στην προσπάθειά του να πάρει το πρωτάθλημα.  Ο ΑΟΚ των πολλών αλλαγών πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να φανεί επιθετικά και να αλλάξει τη ροή του ματς όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23΄από τέρμα που πέτυχε ο Μάτος. Καλή η παρουσία του ΠΑΟΚ που είχε τον έλεγχο στο α΄ μέρος, ενώ η Κέρκυρα απείλησε ουσιαστικά στο 38΄ με τον Ζορμπά.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Στο β΄ μέρος η Κέρκυρα είχε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να κάνει το 0-2 στο 57΄με τον Κάμπος  και εκεί τελείωσαν όλα. Απλά είχαμε ένα ακόμη τέρμα από τους Θεσσαλονικείς με τον Πέλκα στο 78΄. Για την Κέρκυρα θετική ήταν η επανεμφάνιση μετά από τρεις μήνες του Τουράμ, ενώ καλά στοιχεία έδειξε και ο Ρόλε που πέρασε αλλαγή.

AOK Κέρκυρα (Σ. Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ντιόγκο, Μπάουμαν (63’ Ρόλε), Γεωργίου, Κόντος (75’ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς, Μυτίδης (59’ Τουράμ).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Λημνιός (59’ Μακ), Πέλκας, Κάμπος (79’ Μπίσεσβαρ), Κουλούρης (58’ Πρίγιοβιτς).

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83: Ήττα μετά από «θρίλερ» και 2-1 για τους Ισραηλινούς στα πλέι οφ της Euroleague

Με τους Μπράουν και Νίμπο να είναι ασταμάτητοι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρέθηκε να προηγείται και με 18 πόντους...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img