Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
14.9 C
Corfu

Ήττα του ΑΟΚ 2-1 από τον Απόλλωνα στη Λάρισα

Διαβάστε ακόμα

Είχε πολύ δύσκολο έργο ο ΑΟΚ Κέρκυρα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 στη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα από τον οποίον έχασε τελικά με 2-1. Οι γηπεδούχοι πιο έμπειροι, απέναντι στη νεανική ομάδα της Κέρκυρας  μπόρεσαν να πετύχουν πολύ γρήγορα ένα γκολ με τον Γκουστάβο, στο 7΄με σουτ και να αλλάξουν την ψυχολογία των παικτών. Οι νεαροί παίκτες του Λ. Βόκολου το πάλεψαν στη συνέχεια και κυνήγησαν την ισοφάριση, αλλά το ημίχρονο έληξε με 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Απόλλωνας στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ευτύχησα να σκοράρει και πάλι, με τον Ναζίμ στο 48΄ και πλέον να έχει καθαρό προβάδισμα νίκης. Η πίεση της Κέρκυρας έφερε ένα γκολ στο 85΄ με τον Ενγκάμ, που μείωσε σε 2-1, αλλά τίποτε δεν άλλαξε ως το τέλος.

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Δέτση (Αθηνών), Πριόνας (Εύβοιας)

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιουλής (78′ Μπρέμπος), Νούσιος (65′ Καμπέρης), Καρρίκι (46′ Ναζίμ), Μπαστακός, Γκουστάβο.

Κέρκυρα (Βόκολος): Κολιοφούκης (62′ λ.τ Βουτσελάς), Γενιτσαρίδης, Πέδρο (46′ Ζερβόπουλος), Παναγιώτιδης, Αγιώτης, Κρητικός, Πιαστόπουλος (51′ Παυλής), Βασιλούδης, Γεωργακόπουλος, Ενγκάμ, Μίσκου.

Σπύρος Πίκουλας

 

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Πλήθος πιστών στην Νάξο στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα

Το έθιμο του Επιταφίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου στη Νάξο. Οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι συμμετέχουν...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img