Start Media TV | Ράδιο Κέρκυρα 100,1

4 Μαΐου 2024
16.9 C
Corfu

Κέρκυρα – Εξελίξεις | Εντοπίστηκε η 34χρονη – Αναζητείται ο “βιαστής του Κάβου” – Τι είπε η γυναίκα στις αρχές

Διαβάστε ακόμα

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή του Κάβου η 34χρονη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής η οποία αγνοούνταν .

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

Θυμίζουμε ότι τη δήλωση της εξαφάνισης έκανε στις διωκτικές αρχές πριν δύο ημέρες ο σύζυγος της 34χρονης ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ ήταν στο σπίτι τους μαζί με τον 46χρονο γνωστό στην περιοχή ως “βιαστή του Κάβου” .

Κοιμήθηκαν όλοι εκεί αλλά το πρωί η γυναίκα ήταν άφαντη.

Σύμφωνα τώρα με τα όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα ο 46χρόνος γνωστός ως “βιαστής του Κάβου” την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου την βίαζε.

Η γυναίκα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο και εξετάζεται από τον ιατροδικαστή, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας η οποία χειρίζεται πλέον την υπόθεση έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του 46χρονου για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ο 46χρονος γνωστός στο Πανελλήνιο για τους έξι βιασμούς Βρετανίδων είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια φυλάκισης και τον Νοέμβριο του 2018 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.

- Advertisement -spot_img

Τελευταία Νέα

Πλήθος πιστών στην Νάξο στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα

Το έθιμο του Επιταφίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Πολιχνίου στη Νάξο. Οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι συμμετέχουν...
- Advertisement -spot_img

Περισσότερες ειδήσεις σαν και αυτές

- Advertisement -spot_img