Σε συμφωνία με τον Γιώργο Τουρσουνίδη ήλθε η διοίκηση του Α.Ο. Παξών προκειμένου ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, με τη μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ, ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Τουρσουνίδης, ο οποίος εργάστηκε με επιτυχία και στα τμήματα υποδομής του “Δικεφάλου του Βορρά” θα έχει πλέον στα χέρια του το “τιμόνι” της ομάδας από το όμορφο νησί του Ιονίου.

Οι διοικούντες τον Α.Ο. Παξών παρουσίασαν επίσημα τον Γιώργο Τουρσουνίδη ως το νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας τους, ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Παξών με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή Γιώργο Τουρσουνίδη.

Ο Γιώργος θα αναλάβει τόσο την πρώτη ομάδα όσο και τα τμήματα υποδομής. Με μια μεγάλη καριέρα μετρώντας 300 περίπου συμμετοχές στην Α εθνική, 22 εμφανίσεις με την εθνική Ελλάδος.

Έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων και προπονητής των ομάδων Νέων του ΠΑΟΚ βγάζοντας μεγάλα ταλέντα,έρχεται στην ομάδα μας για να μεταλαμπαδεύσει σε μικρούς και μεγάλους τις γνώσεις του,το πάθος και την αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Γιωργο σ’ ευχαριστούμε για την τιμή και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία».