Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων ο Εργοτέλης σκοράροντας στο 96΄ έκαμψε την αντίσταση της Κέρκυρας και πήρε τη νίκη με 2-1, σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς. Κρίμα για τον ΑΟΚ που στάθηκε πολύ καλά και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το α΄ μέρος δεν είχε συγκινήσεις, ο Εργοτέλης είχε περισσότερο κατοχή, αλλά η Κέρκυρα προσπαθούσε να βγει στην επίθεση κυρίως με τον Βιουκελάτο από αριστερά, λίγες οι τελικές και χωρίς ουσιαστικά να ανησυχήσουν οι τερματοφύλακες, με καλύτερη φάση στο 40΄ με τον Βουκελάτο να βγαίνει μόνος του, να καθυστερεί και να τον κόβει ο Σπίριακ.

Στην επανάληψη όλα έδειχναν ότι πάμε για το 0-0, αλλά στο 64΄μια αχρείαστη άστοχη έξοδος του 18χρονου τερματοφύλακα Παγκράτη έδωσε το δικαίωμα στον Κουάτενγκ με κοντινό σουτ να κάνει το 1-0. Η Κέρκυρα αντέδρασε και στο 88΄ισοφάρισε όταν ο Βουκελάτος με εξωτερικό σουτ αξιοποίησε σέντρα του Αμαραντίδη για το 1-1. Ο διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεων και μετά από μια διακοπή για πρώτες βοήθειες σε παίκτες της Κέκρυρας αντί να λήξει το ματς μετά από το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων το α΄φησε και στο 95:25 ο Ροβίθης  με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας), Βοηθοί: Αναστασάκης, Κομισοπούλου (Χανίων)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπατζιος, Σπίριακ, Μπρους, Τσέλιος, Κούατενγκ, Γροντής (76′ Μπουτσάκης) Μανουσάκης (58′ Ροβίθης), Έφορντ (61′ Μπαράτα).

ΑΟΚ Κέρκυρα (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης (76′ Κ.Β Γεωργακόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Κ.Λ Γεωργακόπουλος (86′ Λεπενιώτης), Παυλής (70′ Αμαραντίδης), Μίσκου.

Σπύρος Πίκουλας