Η ανακοίνωση της ομάδας του ΚΑΣΣΙΟΥ ΔΙΑ:

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του COVID-19, πράττουμε το αυτονόητο δηλαδή την ακύρωση του αγώνα που είχε ορισθεί να διεξαχθεί τις 10 Μάιου 2020.Η διοργάνωση επιφυλάσσεται για ένα μικρό event μέσα στο καλοκαίρι αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και δίνει ραντεβού για τον 10ο επετειακό Κάσσιο την Άνοιξη του 2021 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.Μέχρι τότε μείνετε ασφαλείς και προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας Υ.Γ. Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους καταβάλλοντας το αντίτιμο της συμμετοχής μέσω τραπέζης παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail info@kassiosdias.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος το ΙΒΑΝ του λογαριασμού και το όνομα του Δικαιούχου.

Kassios Dias Team

KASSIOS DIAS RACE 2020 – CANCELLED

Taking into consideration the current situation which we are all experiencing and the impact that COVID-19 has had worldwide, we feel it is our duty to cancel Kassios Dias race this May.
Our team will try to organize an event mid-summer, if circumstances allow it, but until then, we will postpone our rendezvous for our 10th Kassios Dias race , next Spring 2021.
Our final date will be announced soon. We wish everyone good health and please keep safe.
P.S.Athletes who have paid for their registration in our bank account please contact us on info@kassiosdias.gr
stating your full name and IBAN number from your bank account.
Thanking you for your understanding,

KASSIOS DIAS TEAM