Με ένταση από μεριάς κατοίκων του Τεμπλονίου (οι οποίοι δεν ήταν καλεσμένοι) ξεκίνησε η ενημερωτική συνάντηση με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, που είχε  προγραμματίσει ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος το πρωί της Τρίτης στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου. Στη συνάντηση είχαν προσκληθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, οι επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων, οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι εκπρόσωποι των φορέων της Κέρκυρας μόνο.

Πιο αναλυτικά η ένταση ξεκίνησε όταν ο δήμαρχος ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάτοικοι του Τεμπλονίου μέσα από την αίθουσα κατι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση τους ενώ ο επικεφαλής της ΛΑΣΥ Μ. Χαραλάμπους τόνισε ότι είναι σημαντικό να παραμείνουν οι κάτοικοι μέσα στην αίθουσα – για να ενημερωθούν και αυτοί – και αποχώρησε με την παράταξη του.

Λίγο αργότερα έφτασαν και οι κάτοικοι της Λευκίμμης αλλά σχεδόν αμέσως ματαιώθηκε η συνάντηση.

Ύστερα από τα προαναφερθέντα σκηνικά η σημερινή ενημερωτική συνάντηση ακυρώθηκε.

Η πρόθεση του Δήμαρχου ήταν η συνάντηση να γίνει σε κλειστό κύκλο για να μην δημιουργηθούν προεκλογικές εντυπώσεις..

Η συνάντηση θα γίνει αφού διευθετηθεί το θέμα των συμμετεχόντων όπου θα καθοριστεί και η ημερομηνία.

Υπενθυμίζουμε ότι αυριο είναι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο σύλλογος Τεμπλονίου εναντίον όλων των αρμόδιων φορέων που  εμπλέκονται  στον τομέα της καθαριότητας.