Ταξίδι εξοικείωσης στην Κέρκυρα για 120 ταξιδιωτικούς πράκτορες, οργάνωσε ο γερμανικός tour operator alltours.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, “η Κέρκυρα θεωρείται μαργαριτάρι στο Ιόνιο Πέλαγος και σχεδόν κανένα άλλο νησί δεν έχει τόσο πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τέτοιες φυσικές ομορφιές που είναι οι ιδανικές προϋποθέσεις για χαλαρωτικές διακοπές και ταξίδια εμπειριών. Ωστόσο, η Κέρκυρα εξακολουθεί να υποτιμάται στη γερμανική αγορά. Το πράσινο νησί ανατολικά της Ιταλίας, ήταν ακόμη και το αγαπημένο μέρος της αυτοκράτειρας Σίσσι”.

Στο πλαίσιο αυτό ο alltours προσκάλεσε 120 ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες να περάσουν το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε ένα διήμερο ενημερωτικό ταξίδι στην Κέρκυρα.

Το ταξίδι έγινε με την αεροπορική Condor, με σύνθημα «Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κέρκυρας», και περιελάμβανε μια περιήγηση με πλοίο, την εξερεύνηση της πόλης της Κέρκυρας και φυσικά μια επίσκεψη σε ξενοδοχεία από το πρόγραμμα alltours.

Τα ξενοδοχεία που επισκέφτηκαν περιλαμβάνουν το Kontokali Bay, το Delfinia Hotel, Almyros Beach και το Hotel Pantokrator.

Αυτό το Kαλοκαίρι o alltours προσφέρει στους επισκέπτες του συνολικά περίπου 80 ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, οκτώ από τα οποία είναι αποκλειστικά και σε κορυφαίες τοποθεσίες. Το φάσμα κυμαίνεται από μικρά, οικογενειακά μπουτίκ ξενοδοχεία όπως το Serena στα Μωραΐτικα, όμορφα τοποθετημένα σε ειδυλλιακούς αμμώδεις κόλπους έως πολυτελή θέρετρα όπως το The Olivar Suites, το οποίο άνοιξε το 2021 στη μέση ενός ελαιώνα. Τα συγκροτήματα διαμερισμάτων και στούντιο είναι επίσης δημοφιλή στους επισκέπτες, όπως το Corfu Pelagos στα Μοραΐτικα, το Hotel Kalamaki, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία ή ο Αλέξης στην Αχαράβη.

O Alltours  έχει επεκταθεί στην Κέρκυρα με μια στρατηγική συνεργασία με τα ξενοδοχεία Mayor Pelekas Monastery, Mayor Capo di Corfu, Mayor La Grοtta Verde Grand Resort  μπροστά στην Παραλία Άγιος Γόρδιος και Mayor Mon Repos Palace στον κόλπο της Γαρίτσας.

Ο Αlltours συνεργάζεται επίσης με μεγάλες αλυσίδες όπως τα ξενοδοχεία Grecotel, Ikos και Marbella στο νησί.

Η alltours

Για πάνω από 45 χρόνια, η μάρκα alltours αντιπροσωπεύει διακοπές υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Με περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια πελάτες το οικονομικό έτος 2018/2019, η εταιρεία είναι ένας από τους πέντε μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Γερμανία και ένας από τους δέκα κορυφαίους στην Ευρώπη. Όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, η alltours πέτυχε επίσης κορυφαία θέση με 92 τοις εκατό. Εκτός από τους οργανωτές alltours και byebye, η ομάδα alltours περιλαμβάνει το ταξιδιωτικό κέντρο alltours, το εισερχόμενο πρακτορείο Viajes allsun και την αλυσίδα ξενοδοχείων allsun.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ