Προβληματισμό για το κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί το συνέδριο προκαλεί στο Κίνημα Αλλαγής η χθεσινή ανοιχτή αντιπαράθεση της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η επιλογή του επικεφαλής του Ποταμιού να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση της Φώφης Γεννηματά που επί της ουσίας του καταλόγισε συμμετοχή στα επικοινωνιακά παιχνίδια του Μεγάρου Μαξίμου.

Αρχικά η Φώφη Γεννηματά είχε στείλει μήνυμα προς «όλους» με… κύριο αποδέκτη τον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας πως άλλο η εθνική συνεννόηση και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν την ενόχληση τους για την επιλογή του κ. Θεοδωράκη και ο Σταύρος Θεοδωράκης, απάντησε στις αιτιάσεις της Φώφης Γεννηματά υπογραμμίζοντας ότι «οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν» έχοντας ως στόχο «τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».

Σημειώνεται ότι συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας τη Δευτέρα προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός, αφού ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, επικοινώνησε μαζί του και συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενό της.

newsbeast