Αναβλήθηκε λόγω καιρού η παράσταση ‘’Gracias A La Vida’’ και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07 Ιουλίου στις 21:30.

Με την παράστασή  αυτή,  ο Δήμος και οι συντελεστές, η ψυχή της εκδήλωσης, λένε  με τον δικό τους τρόπο, ένα ‘’Ευχαριστώ στη Ζωή’’,  με ποίηση και τραγούδια για το φεγγάρι από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία και την Αγγλία.

Μια βραδιά που σηματοδοτεί και την έναρξη των παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους του φετινού καλοκαιριού, μετά το κλείσιμο των χώρων πολιτισμού, λόγω της επιδημίας. Μια βραδιά που φιλοδοξεί να δώσει χαρά και ελπίδα στον κόσμο του νησιού μας.

Η βραδιά αυτή που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Κέρκυρας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανεμόμυλου.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι τραγουδιστές, Παντελής Κοντός, Πέτρος Καρύδης, Ιωάννα Βλάχου, Νίκος Άνθης, Σταματίνα Καρύδη, Έλενα Ρίστοβα, Γιώργος Βλάχος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγου, Δημήτρης Ντάλλας, η Χορωδία ‘’Θωμάς Φλαγγίνης’’ και ο πιανίστας Κώστας Κατωμέρης.

Την σκηνοθεσία και την παρουσίαση της βραδιάς έχει ο Πέτρος Γάλλιας.

Στην παράσταση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον ‘’covid -19’’ (αποστάσεις ασφαλείας κλπ) όπως ο νόμος ορίζει.