Στην κάμερα της εκπομπής στη Φωλιά των Κου Κου μίλησε ο Αγγελος Μπράτης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για την καθημερινότητά του μετά το τέλος του GNTM 3, την ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, το μεγάλο του όνειρο να γίνει χορευτής αλλά και το φλερτ και τον έρωτα.

 

«Πέρασα την περίοδο των γιορτών χαλαρά, με την οικογένειά μου, όσους φίλους μπορούσα να δω και πολλά τεστ covid. Με τι ικανότητες να παρουσιάσω τηλεοπτική εκπομπή; Θέλεις να σου φτιάξω κανένα φόρεμα; Αυτό μπορώ. Για να έκανα εκπομπή θα έπρεπε να έχω μια φοβερή ομάδα, έναν φοβερό αρχισυντάκτη, δεν ξέρω, αγχώθηκα ήδη. Είμαι ο τελευταίος που άφησα μούσι σε αυτή τη χώρα, δεν έκανα κάτι πρωτότυπο και φοράω γυαλιά, όπως πολλοί άντρες», είπε χαρακτηριστικά ο Αγγελος Μπράτης.

Σχολιάζοντας την ομοιότητα του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη, ο Αγγελος Μπράτης είπε «Γέλασα πάρα πολύ για την ομοιότητα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Έχουμε φτάσει στο επίπεδο που όταν βλέπουν κάποιον με μούσια και γυαλιά, νομίζουν ότι είμαι εγώ… Ήθελα να είμαι χορευτής, αυτό ήταν το όνειρό μου. Προσπάθησα να μπω σε σχολή μπαλέτου, αλλά δεν μπήκα γιατί ήταν μόνο κορίτσια και ήμουν σε επαρχιακή πόλη. Το έχω μετανιώσει που δεν πήγα, ο καλύτερος θα ήμουν», είπε.

 

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Αγγελος Μπράτης μίλησε για το φλερτ και τον έρωτα: «Για να αγαπήσεις, πρέπει να ερωτευτείς. Και φίλους ερωτεύεσαι. Ερωτεύομαι γυναίκες πολύ πιο εύκολα από άντρες. Τις γυναίκες τις θαυμάζω, τις αγαπώ και με ερωτεύονται κι εκείνες. Αποκτούμε βαθιές πνευματικές σχέσεις. Επειδή λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και οι γυναίκες είναι πιο ενστικτώδεις, ταιριάζουμε. Πάντα φλέρταρα, είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Φλερτάρω κάθε μέρα, ακόμα κι αν είμαι σε σχέση, το φλερτ για μένα είναι ζωντάνια».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Αγγελου Μπράτη:

 

«Φλερτάρω κάθε μέρα, ακόμα κι αν είμαι σε σχέση, το φλερτ για μένα είναι ζωντάνια».

Πηγή: iefimerida.gr