Τον ερχόμενο Μάιο προγραμματίζεται το άνοιγμα του ξενοδοχείου Angsana Corfu στην Κέρκυρα, που θα αποτελέσει το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη της ασιατικής αλυσίδας πολυτελείας Banyan Tree.

Η ασιατική ξενοδοχειακή αλυσίδα διαθέτει τα brands, Banyan Tree, Angsana, Dhawa και Cassia, ελέγχοντας συνολικά 48 ξενοδοχεία. Όπως γνωστοποίησε, την επόμενη τριετία θα προστεθούν 26 μονάδες ακόμη, ξεκινώντας φέτος με 9 νέα ξενοδοχεία στην Ασία και το Angsana στην Κέρκυρα, που σηματοδοτεί την είσοδό της στην Ευρώπη.

Το πολυτελές Angsana Corfu προέκυψε από την πλήρη ανακατασκευή του πρώην ξενοδοχείου Σαν Στέφανο στις Μπενίτσες. θα διαθέτει 199 δωμάτια και 40 βίλες, ορισμένα με ιδιωτική πισίνα. Το Σαν Στέφανο πέρασε στα χέρια της εταιρείας KLC ΙΙΙ Hellas, του ομίλου Kέρτσικωφ, πριν από 11 χρόνια, από την οικογένεια Μάνεση. Το κόστος της επένδυσης ξεπέρασε τα 50 εκατ. ευρώ.

Όπως έχει επισημάνει η KLC ΙΙΙ Hellas, το ξενοδοχείο αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Κέρκυρας και θα προσελκύσει τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Στα εστιατόρια θα προσφέρεται ασιατική και διεθνής κουζίνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο βραβευμένος με  αστέρι Michelin σεφ, Έκτορας Μποτρίνι θα επιμελείται στο κεντρικό εστιατόριο μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις.

 

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επίσης το Angsana Spa, με 16 αίθουσες θεραπείας και χαλάρωσης, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, θαλάσσια σπορ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και χώρος για γιόγκα. Για τα παιδιά  υπάρχει το Kids Club με παιδική πισίνα. Τέλος, υπάρχουν αίθουσες για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

πηγή: tornos news