Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του έργου για την αποκατάσταση του κωδωνοστασίου της Ανουντσιάτα . Μάλιστα το πρωί κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Νίκο Καλόγερο πραγματοποίησε αυτοψία . Φορέας υλοποίησης του έργου είναι το Υπουργείο Πολιτισμού .

Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Νίκου Καλόγερου:

Σε αυτοψία με κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών (τμήμα παλιάς πόλης ) κατά την εγκατάσταση του αναδόχου του έργου ” Αποκατάσταση κωδωνοστασίου Ι.Ν Ευαγγελιστρίας “Ανουτσιατα” . Φορέας υλοποίησης ΥΠ.ΠΟ.Α

Tο δελτίο τύπου του Δήμου:

Ξεκινούν άμεσα τα έργα αποκατάστασης της Ανουντσιάτα καθώς σήμερα εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος. Σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις, το έργο  αποκατάστασης του κωδωνοστασίου του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας θα διαρκέσει 18 μήνες. Φορέας υλοποίησης είναι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων θα παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες και θα παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ολοκλήρωσή του.

Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου σε σύντομη δήλωσή της ανέφερε ότι: “Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την έναρξη των έργων αποκατάστασης της Ανουντσιάτα. Ευελπιστώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί το έργο και να διασωθεί επιτέλους αυτό το τόσο σημαντικό για τον πολιτισμό και την ιστορία της Κέρκυρας μνημείο.”